Parašė Svecias
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno „Akropolis“
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąkas cia sake, kad tas stiprus apsvietimas bus nelaikinas garazo? Cia vakar vaziavau tai blnkiai kelios lemputes dega ir tiek. Abejoju ar ten visu galingumu jos bus "paleistos"
Buvo fotkinta su išlaikymu ir tiek, dėl to taip ryškiai.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąkas cia sake, kad tas stiprus apsvietimas bus nelaikinas garazo? Cia vakar vaziavau tai blnkiai kelios lemputes dega ir tiek. Abejoju ar ten visu galingumu jos bus "paleistos"
Comment
-
Parašė elwwwis Rodyti pranešimąnorejau paklaust jusu o kas ten ant garazo stogo bus?cia nelabai matosi bet siandien vaiksciojau ir pamaciau kazkokias metalines konstrukcijas,jos tokios kaip ir kur sviesaforus kabinaten prie ju kazka tvirtins ar kas ten bus?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Ačiū abiem už foto Darbo metu pastarosiom dienom dažnai pravažiuoju pro ten, bet kažkaip tik vakar pastebėjau tas Akropolio stendas į gatvę kaip išlindo... Važiuot tiks grynai po stendu juostose arčiau kelkraščio.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąDar atrodo buvo zadama daryti telika ant garazo is baznycios puses. Jam tikriausiai karkasas ir sukamas ant stogo.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
Comment