Parašė Aug1z
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno „Akropolis“
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Parašė Aug1z Rodyti pranešimąSvarbiausia skoningas ir estetiškas vaizdas, kažkokios pompastikos čia mažiausiai reikia. Jei išorinis rezultatas bus skardinis-gelžbetoninis monstras, apkarstytas pigiais stiklais, tai būtų tikra tragedija Kauno centrui...Parašas :)
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNa didžiausi vizualūs minusai man kolkas: nežmoniškas Akropolio stendas...
Pūstels vėjukas nuo Nemuno ...Te visad šviečia saulė...
Comment
-
Parašė Dom@s Rodyti pranešimąMan tokia nuomone susidaro kad kaune akropolis pralenks siauliu saules miesta. Darbininku matosi cia netruksta o siauliuose atvirksciai
Man atrodo, jog Saulės miestas niekad ir nepretendavo į prekybos centrų lyderius Lietuvoje.
Comment
-
Vien nesulyginamos investicijos ką sako..Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė sanomiz Rodyti pranešimąMan atrodo, jog Saulės miestas niekad ir nepretendavo į prekybos centrų lyderius Lietuvoje.Parašė HAMMER Rodyti pranešimąVien nesulyginamos investicijos ką sako..
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąAr nemanot, kad jis omenyje turėjo projektų statybų pabaigos datas, o ne pačius projektus?
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąJei nesunku ir nepaslaptis - kiek kainavo "Akropolis"?
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąTiksliai nežinau, bet ~ 230 Mln litų. Čia turbūt didžiausia investicija Kaune per visą miesto istoriją
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimą3 kartus daugiau nei mūsų kioskas "Saulės miestas". Ir ta kioskelio kaina matyt dar su dangoraižiu buvo Jo nėra.
Juk pastatyt dideli vieno auskto sandeli + isasfaltuot aikstele zymiai pigiau.
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąTiksliai nežinau, bet ~ 230 Mln litų. Čia turbūt didžiausia investicija Kaune per visą miesto istoriją
Comment
-
Parašė Dom@s Rodyti pranešimąMan tokia nuomone susidaro kad kaune akropolis pralenks siauliu saules miesta. Darbininku matosi cia netruksta o siauliuose atvirksciai
Comment
Comment