Kuri dalis tau kelia juoką? Kad pagrindinis įėjimas per Miško g., tai kažkur skaičiau kaip komentavo VP Market. O garažą matys tik ratuoti Akropolio pirkėjai ir pravažiuojantys Karaliaus Mindaugo pr. bei tie pėstieji, kurie užsimanys nueiti į Akropolį iš Karaliaus Mindaugo pr. pusės. Vis dar kažkas kelia juoką?
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Kuri dalis tau kelia juoką? Kad pagrindinis įėjimas per Miško g., tai kažkur skaičiau kaip komentavo VP Market. O garažą matys tik ratuoti Akropolio pirkėjai ir pravažiuojantys Karaliaus Mindaugo pr. bei tie pėstieji, kurie užsimanys nueiti į Akropolį iš Karaliaus Mindaugo pr. pusės. Vis dar kažkas kelia juoką?
Na aš pritariu Ash ir man juoką sukėlė Tie patys pestieji bus - Kauno gyventojai kurie visvien žinos kaip tas garažas atrodo. Na o iš užmiesčio ar dar kur atvykstantys piliečiai tikrai ne per miško gatvę įeidinės Aišku bus ir išimčių, t.y. iš gilios provincijos su autiku atvyksiantys, bet visvien garantuoju labai didelė dauguma bus ratuoti
<...> garažą matys tik ratuoti Akropolio pirkėjai ir pravažiuojantys Karaliaus Mindaugo pr. bei tie pėstieji, kurie užsimanys nueiti į Akropolį iš Karaliaus Mindaugo pr. pusės.
Net labai Pažymėjau tau, kas man kelia juoką Tik miesto svečiai, apžiūrinėjantys miesto centrą? Tik visi Kauno arenos lankytojai? Tik visi ratuotieji, važiuojantys viena iš pagrindinių miesto gatvių (eismas ten atitinkamas)? Pavadinčiau tai "tik katastrofa".
Stovėjimo aikštelės dydis - 2758-ios vietos. Vien tik tokio kiekio žmonių blogas įspūdis apie Kauną yra blogai. Žodžiu, net neverta ginčytis.
Net labai Pažymėjau tau, kas man kelia juoką Tik miesto svečiai, apžiūrinėjantys miesto centrą? Tik visi Kauno arenos lankytojai? Tik visi ratuotieji, važiuojantys viena iš pagrindinių miesto gatvių (eismas ten atitinkamas)? Pavadinčiau tai "tik katastrofa".
Gal TIESIOG nesikabinėk prie smulkmenų
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Aš kažkodėl tikiuosi, kad garažas vėliau ar anksčiau bus pastatytas pagal projektą. Įsivaizduoju, kad architektūros ir šiaip miesto bendruomenė sukels didžiulę audrą prieš tokį pakankamai neišvaizdų garažą, švelniai tariant. Galų gale, reik sulaukt šio objekto statybos pabaigos, o tada bus galima imtis kažkokių veiksmų.
Kartais vienas žodis gali pakeisti visą logiką. Tai yra esminis dalykas, ne smulkmena. Tad priimk kritiką ir nesikarščiuok
Suprantu, ne taip parašiau ir ne taip supratai... Karščiuojuosi, nes bloga diena. Jei tu visą dieną gautum vien kritiką ir blogus žodžius, tai ir tu karščiuotumeisi... Atsiprašau, nepriimk to asmeniškai, tiesiog bloga diena išpuolė. Seniai tokia bebuvo...
Aš kažkodėl tikiuosi, kad garažas vėliau ar anksčiau bus pastatytas pagal projektą. Įsivaizduoju, kad architektūros ir šiaip miesto bendruomenė sukels didžiulę audrą prieš tokį pakankamai neišvaizdų garažą, švelniai tariant. Galų gale, reik sulaukt šio objekto statybos pabaigos, o tada bus galima imtis kažkokių veiksmų.
Prieš privatininkus nepasiskėčiosi kaip prieš valstybinę valdžia, kuri bent šiek tiek bijo dėl žmonių nuomonės... O čia VP Market - ar garažas bus pilkas, ar krištolu išdabintas - į Akropolį žmonės vis tiek eis...
Kaip gali sakyti "visai nieko", jei dar jo nepastatė? Dar neaišku kaip jis atrodys, kol kas matyti tik tos šlykščiai bordinės plytos iš Karaliaus Mindaugo pr., o visa kita dar neaišku kaip atrodys.
Prieš privatininkus nepasiskėčiosi kaip prieš valstybinę valdžia, kuri bent šiek tiek bijo dėl žmonių nuomonės... O čia VP Market - ar garažas bus pilkas, ar krištolu išdabintas - į Akropolį žmonės vis tiek eis...
O jūs architektų kontoras kiaušiniais apmėtykit!
Laisvės al. 61 - 2 ir Gėlių ratas 21a
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Čia kažkoks nesusiprtatimas. Kaip paveldosaugininkai tai galėjo leisti?
Manau garažą pagražins, nes tos konstrukcijos uždengia pakankamai daug. Šiaip vaizdas gerėja. Idomu kaip garažas atrodys galutiniam variante.
Tai tiek.
Comment