O versija, kad su apdaila reiktų dirbtinės ventiliacijos nei kiek netinka paaiškinimams kodėl taip viskas vyksta?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno „Akropolis“
Collapse
X
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąO versija, kad su apdaila reiktų dirbtinės ventiliacijos nei kiek netinka paaiškinimams kodėl taip viskas vyksta?
Comment
-
Parašė Nedas Rodyti pranešimąVentiliacijos... Netvarkom garažo, nes reikia ventiliacijos ?
Comment
-
Parašė slapta Rodyti pranešimąSituacija keiciasi,is vienos puses bus stiklas.Bet tik is vienos,todel vazdo tikrai nepakeis.Kiek seniau buvo planuota tik mazas gabalelis to stiklo,dabar galvoja uzdengt visa sona(jis bus vaziuojant nuo sanciu,toj pusej).Bus nemazas ekranas dar primontuotas.
Comment
-
nu nesamone, Molo skina jau du kartus kazkodel perkeite (is pradziu juodai-rudom plokstelem aplipde, po to vel skarda), tai kaip gali bent 3-4x svarbesniam objektui VP marketas pinigu nesurasti aptvarkyti? Manau ten bendras sienu plotas is vieno galo ir nuo upes panasus kaip ir Molo kur Maxima.
Comment
-
Sutvarkys tą garažą... Abejotina ar tokį paliks... Arba aš ten nesilankysiuwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Susirinkim visi forumiečiai ir eikim Respubliką griaut! Mane tas pastatas nervina...www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
O jei Akropolis savo garažo neapdailins, tai ir tą nugriaukimwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Mielai prisijungčiau ir aš... Kad ir dabar... Tik pakvieskit... Tuojau pat prisistatyčiau su kibirėliu dažų ir teptukuwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Sveiki p.Tadai,
Ačiū už Jūsų klausimus.
Informuojame jus, kad šiuo metu kaip tik sprendžiami Kauno prekybos ir pramogų sostinės AKROPOLIS daugiaaukštės automobilių stovėjimo aikštelės fasado apdailos klausimas. Kol kas galutinio sprendimo dėl medžiagų kurios bus naudojamos Jums pateikti negalime. Už projektą atsakingi architektai parinkdami fasado apdailos medžiagas sieks geriausiai su aplinka derančio sprendimo.
Su geriausiais linkėjimais
Dominykas Mertinas
AKROPOLIS, UAB
Marketingo vadovas
Tel: 2042381
Mob 8 659 20483
Comment
Comment