Kauno akropolio statybų aikštelėje šiandien žuvo vienas darbininkas. Nukrito iš 6 metrų aukščio, ant betoninio grindinio.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno „Akropolis“
Collapse
X
-
Parašė Lašas Rodyti pranešimąKauno akropolio statybų aikštelėje šiandien žuvo vienas darbininkas. Nukrito iš 6 metrų aukščio, ant betoninio grindinio.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Net žmogaus gyvybė pigi "Akropolyje". Ir ne tokia svarbi kaip "Akropolio" statybų terminai ar tiesiog elementarus saugumas...
"Į "Akropolį" investavome 320 mln. Lt. 200 mln. Lt - kompensacijos žuvusių darbininkų artimiesiems".
HAMMER
Jau berods antrasPaskutinis taisė Aš; 2006.12.12, 19:24.
Comment
-
Aga, ką tik neseniai per žinias kalbėjo... Jau antras žuvusysis statybininkas Kauno Akropolio statybų metu.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Pirmasis kiek pamenu nukritu nuo to restauruoto aukšto pastato Akropolio viduje. O kaltint manau reik ir statybų bendrovę ir patį darbuotoją, nes labai ne kas kitas o jie patys laužo taisykles ir jokių apsaugų nenaudoja... Prieš pirmąjį įvykį diena ar pora prieš važiuojant pro ten atkreipiau dėmesį į vieną darbuotoją vaikštantį neprisirišus po balkius... O šalia į visas puses trumpas kelias iki grindų... Taip ir nutiko visai neužilgo... VPM čia ne prie ko, nes jie tėra užsakovai ir statybos procese nedalyvauja.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Nedas Rodyti pranešimąNepainiokit. Pirmasis neužsimušė.Tas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...
Comment
-
Parašė G-Shock Rodyti pranešimąTu tuo tikras?
Comment
-
Jei tai tiesa, tuomet išvis nėra žodžių. Aiškiai matosi kiek jiems tai svarbu ir kokias išvadas jie padarė po pirmojo karto. Nežinau čia VP Market, statybų bendrovę ar juos abu reiktų kaltint...
Comment
-
Parašė Nedas Rodyti pranešimąPer žinias tai minėjo, kad tas atvejis nebuvo mirtinas. bet tai nereiškia, kad žmogus dabar darbingasTas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...
Comment
-
Parašė Nedas Rodyti pranešimąNepainiokit. Pirmasis neužsimušė.
Man ir taip atrodo kiek pamenu tik smarku smegenu sukretima jis gavo na gal veliau ir mire bet niekas to nera patvirtines per zinias .:buksvx:
Comment
-
Kauno dienoj rašo, kad pirmasis nukrito iš 10m aukščio ir laimingo atsitiktinumo dėka liko gyvas, bet galvą susivarė, lūžo rankos, kojos, darbo inspekcijos duomenimis jis dabar nedarbingas; o kas dėl darbo saugos reikalavimų nepaisymo, tai kiekvienoj statybų aikštelėj galima rast toli gražu ne po vieną pažeidimą...tik nesupraskit manęs teisingai...
Comment
-
O taip... Tikėkimės nepasirodė šiandien turėsiu progą pravažiuot pro Akropolį, tai tikiuosi ką nors įžiūrėsiu, nors važiuosiu jau gerokai sutemus.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė batista Rodyti pranešimą/\ kas čia tokio keisto? tai gal geriau palikt tokį kaip dabar?
Comment
Comment