Garazus, manau, is upes puses uzdengs, nes kitaip ten tokie vejai stugaus rudeni ir ziema... O del apdailos, gal as ko neperskaiciau, bet Edd nuotraukoj ne tik garazas, bet is medis salia toks pats pilkas Cia tik maketas, todel taip. Nors bendrai ir man nepatinka kad tas harharas prie pat upes. Man labiau patiktu pozeminis po Akropoliu. Bet cia jau saukstai po pietu...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno „Akropolis“
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
O beto tai yra pati paprasčiausia konkurencijaMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Kam ta "Mega" ir "Akropolis" jei yra kioskai? Džiaukitės, kad stato, nuo viso to mūm tik geriau: didesnis pasirinkimas, žemesnės kainos, gražesnis miestas ir t.t. Manau VP Market vadovai pakankamai išmano ekonomikos dėsnius, kad žinotų, kur verta kišt milijonus, o kur ne
Kad ir kokį tą "Akropolį" pastatytų visada atsiras tokių, kuriem kas nors nepatiks, tai garažas blogu kampu šešėlį meta, tai grindų plytelės pernelyg blizga, netikiu, kad ir Kauno valdžia ir pats VP Market ketintų suniokot vaizdą tokioj vietoj, Kauno centre, ypač žinant, kad ne už ilgo į "Akropolį" atsivers vaizdas ir iš naujosios mūsų krepšinio arenos
Sutinkat su manim?
Comment
-
Parašė batista Rodyti pranešimą/\ tai tu sakai, kad jiems visai p* pastatų eksterjeras?
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąKam ta "Mega" ir "Akropolis" jei yra kioskai? Džiaukitės, kad stato, nuo viso to mūm tik geriau: didesnis pasirinkimas, žemesnės kainos, gražesnis miestas ir t.t. Manau VP Market vadovai pakankamai išmano ekonomikos dėsnius, kad žinotų, kur verta kišt milijonus, o kur ne
Kad ir kokį tą "Akropolį" pastatytų visada atsiras tokių, kuriem kas nors nepatiks, tai garažas blogu kampu šešėlį meta, tai grindų plytelės pernelyg blizga, netikiu, kad ir Kauno valdžia ir pats VP Market ketintų suniokot vaizdą tokioj vietoj, Kauno centre, ypač žinant, kad ne už ilgo į "Akropolį" atsivers vaizdas ir iš naujosios mūsų krepšinio arenos
Sutinkat su manim?
Toliau rasai kad visada atsiras tokiu kuriems kazkas netiks. Bet kaip pvz. Mega buvo pastatyta uzmiesty, tai nieks nieko ir negali sakyt kaip ji atrodo. Bet kadangi tas prakeiktas 'akropolis' stoves prie Kauno centro, prie Kauno arenos ir Nemuno krantinej, tai tikrai labai svarbu kaip jis atrodys. Ir aisku kad galima ir reikia kritikuoti(jeigu kas nors netvarkoj) tokius objektus tokiose vietose.
Idomus man tavo pomegiai grozetis vaizdais... cia tai is vis nemirtingai pavarei... "is naujosios arenos atsivers vaizdas i Akropoli...." gal is kokio nors Dainavos daugiabucio atsiveria vaizdas i Urmo baze, nenori pasigrozet?
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąKad jie pernelyg nesistengia akivaizdu. Jie daro, kad būtų kuo pigiau, priešingu atveju statytų ne dėžes, įrenginėtų požeminius garažus, naudotų geresnes medžiagas ir t.t.
O tam VP market is vis nusisikt ant visu zmoniu jiems reikia, tik kad jie pas juos pirktu, o kur koki savo PC statyt jiems tas pats, jeigu galetu jie statybu betkur vietoj betko, jei tik vieta gera.Paskutinis taisė kaunaz; 2006.10.25, 23:02.
Comment
-
Atsakymas paprastas - rinkos dėsniai Patikėk visi mes norėtume prestižinio PC, bet esu tikras, kad pas juos viskas ant popierių labai gerai paskaičiuota, kiek investuot, kur investuot, atsipirks ar neatsipirks ir kada tai bus. Jei tu valdysi kada nors savo įmonę (gal jau valdai) tai arba elgsies analogiškai arba bankrotuosi taip, kad reikia pasistengt iš jų išpešt kuo daugiau naudos miestui, tačiau nereikia tikėtis kažkokių stebuklų
Beje ši kartą "Akropolis" bus bent šiek tiek originalesnis (bent šiek tiek), o tas garažas ne po žeme hm.. gal net ir pliusas man
Aišku, jei kaip aukščiau šitam puslapy rašo Audrius_17, tas garažas bus be apdailos tai čia jau joks prestižinio PC klausimas, supykčiau ir aš tada ant VP Market, bet netikiu, kad taip bus bent kolkas jie ypatingų priekaištų nenusipelno. Juos galima būtų smerkt nebent dėl darbuotojų atžvilgiu vykdomos politikos ir panašių dalykų.
Na savo nuomonę pasakiau, o dabar
Comment
-
Prie ko čia dabartinė Urmo bazė ir "Akropolis" ? beje jei jie įvykdys savo projektą (Urmo bazė) tai tikrai galėsi pro dainavos langus vaizdu gėrėtis kažin ką toks daug peikiantis kritikas darytų būdamas VP Market vietoj, spėju sukištum 10 mln (o gal ir daugiau) tam, kad galėtų aplinkiniai gėrėtis kažkuo išsiskiriančiu vaizdu krc, aš sakau,kad tavo veiksmai būtų lygiai tokie patys, nebent tu esi prastesnis verslininkas arba turėtum krūvą atliekamo kapitalo. Ar vis dar tai neigsi?
Comment
-
Miesto valdyba ne vien korumpuota, bet turbūt ir pernelyg neveikli, o dėl to trūksta investicijų, todėl priimami ne visada geriausi investuotojų pasiūlymai,nebūna galimybės rinktis iš kelių variantų ir t.t. Bet kokia firma sieks maksimalaus pelno, tai mokoma ekonomikos pradžiamokslyje, versle retai kada galioja koie nors kiti faktoriai nei pinigai. Ir su tuo turim susitaikyt. Galima iš vis atsisakyt projekto,o jei priimam tai kas pasiūlyta, tuomet čia galim kaltint save. Aš manau, kad geriau tai, nei gyvent sovietmečiu, kai mūsų rinka nusipelnys daugiau tai ir gausim daugiau ir viskas čia labai logiška.
Nenoriu kartotis, todėl daugiau nekomentuosiu
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąPrie ko čia dabartinė Urmo bazė ir "Akropolis" ? beje jei jie įvykdys savo projektą (Urmo bazė) tai tikrai galėsi pro dainavos langus vaizdu gėrėtis kažin ką toks daug peikiantis kritikas darytų būdamas VP Market vietoj, spėju sukištum 10 mln (o gal ir daugiau) tam, kad galėtų aplinkiniai gėrėtis kažkuo išsiskiriančiu vaizdu krc, aš sakau,kad tavo veiksmai būtų lygiai tokie patys, nebent tu esi prastesnis verslininkas arba turėtum krūvą atliekamo kapitalo. Ar vis dar tai neigsi?
Beje nesuprantu kame cia tas vaizdas isskirtinumas? Cia nebent visiskas izulumas ir nesiskaitymas su miesto istorija. Jeigu koks Merkurijus pasistatytu garaza virs laisves alejos irgi visiems reiktu geretis tokiu isskirtinumu?
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąKad jie pernelyg nesistengia akivaizdu. Jie daro, kad būtų kuo pigiau, priešingu atveju statytų ne dėžes, įrenginėtų požeminius garažus, naudotų geresnes medžiagas ir t.t.
Comment
-
Tavo komentarai reikalauja atsakymo...
1) Kodėl lygini pačią Laivės alėja su vieta kur yra statomas "Akropolis"?
2) Tu gal ir ne apie verslą, betVP Market būtent apie jį ir jo subtilybes
sakai kodėl veržias į centrą.. gal todėl kad ten daugiau pinigų iš mūsų visų nugręš. Logiška? Logiška.
Kapitalizmas.
Va jei jau taip nori kažką dėl šio projekto apkaltint, tai kaltint, mano nuomone galėtum, nebent tuos kas šį projektą priėmė, davė leidimą jam įgyvendint. Gali nepirkt "Akropoly" motyvuodamas savo kaltinimais. Jei tavo pėdom paseks dauguma, galbūt kitą kartą Kaune išdygs įspūdingas PC Na arba neišdygs joks Jiems mūsų miestas rūpi tik iki tam tikro lygio, kas mums yra per mažai, bet tai kiek norim mes, jiems yra per daug.
Esu įsitikinęs, kad dabar mano nuomonė visiem aiški iki kaulų smegenų, atsiprašau, kad taip aršiai ją ginu pažadu daugiau taip nedalysiu..
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąTavo komentarai reikalauja atsakymo...
1) Kodėl lygini pačią Laivės alėja su vieta kur yra statomas "Akropolis"?
2) Tu gal ir ne apie verslą, betVP Market būtent apie jį ir jo subtilybes
sakai kodėl veržias į centrą.. gal todėl kad ten daugiau pinigų iš mūsų visų nugręš. Logiška? Logiška.
Kapitalizmas.
Va jei jau taip nori kažką dėl šio projekto apkaltint, tai kaltint, mano nuomone galėtum, nebent tuos kas šį projektą priėmė, davė leidimą jam įgyvendint. Gali nepirkt "Akropoly" motyvuodamas savo kaltinimais. Jei tavo pėdom paseks dauguma, galbūt kitą kartą Kaune išdygs įspūdingas PC Na arba neišdygs joks Jiems mūsų miestas rūpi tik iki tam tikro lygio, kas mums yra per mažai, bet tai kiek norim mes, jiems yra per daug.
Esu įsitikinęs, kad dabar mano nuomonė visiem aiški iki kaulų smegenų, atsiprašau, kad taip aršiai ją ginu pažadu daugiau taip nedalysiu..
Comment
Comment