prabilo brangusis Andrius tik prieš rinkimus, o kur visą kadenciją sėdėjo?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno „Akropolis“
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė 5ki...yra žinių, kad atidarymas nukeltas į vasario vidury...nespejaW. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Viskas yra paruosta, ti vis keiciasi pandusai, bet tai tik laiko klausimas, ir nesutarimai, siaip kiek zinau jokiu nukelimu nera ir net negali buti, jus tik pabandykit isivaizduoti koki minusa ivarys VP jeigu neatidarys maksimos iki svenciu. Esu girdejas kad vien vilniaus akropolis gruodzio menesi per diena padaro apie 3-4 milijonus apyvartos
Siaip jau buvo nuo pat pradziu snekama kad pirma astidarys maksimine dalis o pati akropoli atidarys siek tiek veliau, bet kaip bus istikruju dar niekas turbut nezino.
Comment
-
Parašė playerViskas yra paruosta, ti vis keiciasi pandusai, bet tai tik laiko klausimas, ir nesutarimai, siaip kiek zinau jokiu nukelimu nera ir net negali buti, jus tik pabandykit isivaizduoti koki minusa ivarys VP jeigu neatidarys maksimos iki svenciu. Esu girdejas kad vien vilniaus akropolis gruodzio menesi per diena padaro apie 3-4 milijonus apyvartos
Siaip jau buvo nuo pat pradziu snekama kad pirma astidarys maksimine dalis o pati akropoli atidarys siek tiek veliau, bet kaip bus istikruju dar niekas turbut nezino.
Comment
-
man dabar įdomu viena... Kas laukia Mitnijos? Ar keičiamos sutarties sąlygos ar gaus Mitnija susimokėti už dienelę po kokius 50K litų?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
Comment