bet kiek pamenu parkingas nebus baigtas iki dalinio PC atidarymo gruodį? Tai kurgi teks statyti automobilius?
Blogai pameni. Parkingas turi buti atidaromas pats pirmas, o paskui tiktai maximine dalis, o dar veliau visos kitos.
Tik neasiku kaip bus istikruju ? (ar spes padaryti)
Nezinau ar buvo ikeltas sis straipsniukas http://www.delfi.lt/archive/article.php?id=10044659
bet pagal ji eismo ribojimas prospekte galioja tik iki liepos 30 d. Ruosiasi ji pratesineti. Keista, negi galvojo iki sio laikotarpio pastatyti aikstele paleisti eisma visu prospektu . Arba leidimas eismo ribojimui kazin kada gautas, nes tikejosi anksciau pradeti statyti
Viena žinau - nenorėčiau dirbti šio garažo stiklų valytoju - ir dulkių daug bus, ir gyvybei pavojinga Beje, įdomu, kaip planuoja valyti to Vilniaus vartų garažo-kavinės lenktus stiklus virš Geležinio vilko tunelio... Darbas kamikadzems
Viena žinau - nenorėčiau dirbti šio garažo stiklų valytoju - ir dulkių daug bus, ir gyvybei pavojinga Beje, įdomu, kaip planuoja valyti to Vilniaus vartų garažo-kavinės lenktus stiklus virš Geležinio vilko tunelio... Darbas kamikadzems
Na manau valys kaip ir ant didžiųjų PC kabančias reklamas t.y. su kranu
Paprastai ant fasado kabinama "liulka" kuria važinėjasi valytojai ir valo.
čia kalbi apie tokį variantą kaip US filmuose dangoraižių stiklus valo? Na labai dažnai matau prie PC didžiųjų kaip su kranu valo dar va užvakar prie Girstupio IKI pusvalandį gerą teko stebėt kaip valo
čia kalbi apie tokį variantą kaip US filmuose dangoraižių stiklus valo? Na labai dažnai matau prie PC didžiųjų kaip su kranu valo dar va užvakar prie Girstupio IKI pusvalandį gerą teko stebėt kaip valo
Ne tik US, pas mus lygiai taip pat valo
Tiesa sakant abejoju ar tame parkinge bus naudojamas stiklas.
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Ne tik US, pas mus lygiai taip pat valo
Tiesa sakant abejoju ar tame parkinge bus naudojamas stiklas.
dėl stiklo ir aš labai abejoju, na o dėl šio valymo būdo tai bent jau nesu atkreipęs dėmesio nors kokį blc net neabejoju, kad taip ir valo Bet jei reiktų valyti parkingo galus tai manau rinktųsi kraną nes su "liulka" nelabai ten yra ką važinėt
dėl stiklo ir aš labai abejoju, na o dėl šio valymo būdo tai bent jau nesu atkreipęs dėmesio nors kokį blc net neabejoju, kad taip ir valo Bet jei reiktų valyti parkingo galus tai manau rinktųsi kraną nes su "liulka" nelabai ten yra ką važinėt
Na BLC tai tikrai ne su "liulka" vale praeita savaite. Isilipo vaikinukas i stumdomo elektrinio keltuvo "pintine" ir darbavosi. O stai su "liulka" vale devinauksčio ofisinio pastato Savanoriuose langus. To kur su Jazz'u.
Aš ir manau, kad to stiklo ten nebus, arba jis neatrodys taip įspūdingai kaip projekte, visada taip būna
Comment