Parašė vytauc
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno „Akropolis“
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
viesbutis viesbutis... mane depresija apima pasiziurejus i ji man jo dydis ir vieta is karto galvoje suka mintis apie tokius vardus kaip Marriott ar Westin deja deja...
o tarkim neapsimoketu savininkams irengti ten butus, kaip, kad padaryta Savanoriu prospekte? cia juk afigena vieta, o pro langa tokie vaizdai atsiveria.Occupation: igra na balalaikach v traktirach
Comment
-
ne taip lengva tokias konstrukcijas nugriaut bet siaip galetu padaryt pirma 5* Kaune apimtys ir vieta tam tikrai tinkamaMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Bootsyviesbutis viesbutis... mane depresija apima pasiziurejus i ji man jo dydis ir vieta is karto galvoje suka mintis apie tokius vardus kaip Marriott ar Westin deja deja...
o tarkim neapsimoketu savininkams irengti ten butus, kaip, kad padaryta Savanoriu prospekte? cia juk afigena vieta, o pro langa tokie vaizdai atsiveria.
Comment
-
esmė ne kambarių dydyje, bet patalpų išplanavime.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Kauno "Akropolį" norima jungti su viešbučiu, sportine arena Nemuno saloje
| 2006 02 14 07:41:06 |
Kauno "Akropolio" savininkai, kaimynystėje investuoti besirengiantys verslininkai bei miesto valdžia siekia sujungti į vieną visumą šalia "Akropolio" planuojamus statyti objektus - sporto areną bei viešbutį.
"Neseniai gavome į "Respublikos" viešbutį investuojančių verslininkų pasiūlymą sujungti viešbutį su "Akropoliu" tiesioginiu perėjimu. Jie pageidautų, kad iš viešbučio būtų įmanoma įeiti tiesiai į "Akropolio" antrąjį aukštą. Tai įdomus pasiūlymas, mes jį svarstysime, iš principo aš ne prieš tai", - "Verslo žinioms" sakė "Vilniaus Akropolio" valdybos pirmininkas ir direktorius Mindaugas Marcinkevičius.
M.Marcinkevičių džiugina ir gerėjančios sporto rūmų statybos Nemuno saloje perspektyvos - galimybėmis koncesijos pagrindais statyti šį objektą susidomėjo Prancūzijos statybos bendrovė "Bouygues Batiment International".
"Pastaruoju metu labai rimtai kalbamės apie galimybę sujungti į vieną visumą "Akropolį" su planuojama statyti Nemuno saloje sporto arena. Svarstome galimybę iš "Akropolio" automobilių stovėjimo aikštelės pastatyti perėjimą, kuriuo žmonės galėtų ateiti tiesiai į Sporto arenos antrą aukštą", sakė M.Marcinkevičius.
"Akropolio" statybvietėje šiuo metu gręžiamos skylės pamatų poliams - statybos darbus vykdo Kauno "Mitnija". "Vilniaus Akropolio" valdybos pirmininko teigimu, statybos baigimo terminai lieka nepakitę - šių metų ketvirtasis ketvirtis.
Įmonė "AAA Respublika" ruošiasi investuoti daugiau kaip 100 mln. litų į sovietmečiu pradėto statyti Kauno "Respublikos" viešbučio užbaigimą. Viešbutį tikimasi atidaryti kitų metų rugpjūtį.
Apie investicijų projektus netoli "Akropolio" ir planuojamą gamyklų išsikėlimą iš šio rajono jau yra paskelbęs pustuzinis įmonių. Realiai tokius planus pradėjo įgyvendinti "Sanitas", iškeliantis gamybą į Aleksotą, bei "Spindulio" spaustuvė, balandį planuojanti pradėti naujos spaustuvės statybą prie IX forto. Prie jų prisidės ir konditerijos įmonė "Nemuno kraštas", pardavusi savo pastatus prie "Akropolio" su "AAA Respublika" susijusiai įmonei.
"Nemuno krašto" sklypą "AAA Respublika" planuoja panaudoti kaip dalį ploto antrajam investicijų į nekilnojamąjį turtą etapui. Žadama, kad jis irgi turėtų siekti apie 100 mln. litų.
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Comment
-
Parašė vytaucTik bijau ar neužsilenks Laisvės alėjos parduotuvėlės šalia tokio monstro?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
tai, gal net išeis į naudą.... Kaip Mantaz minėjo, gal dings iš laisvės alėjos batų parduotuvės, kurių ir taip pilna visokiuose prekybcentriuose! O laisvės alėja nemirs tikrai, manau dauguma po rungtyniu, ar apžiureję Akropolį patrauks į ją.
Man maloniau yra atsigerti alaus ar kavos jaukioj kokioj kavinėj laisvės alėjoj, nei pvz Megoj
Comment
-
Parašė MantazŠiek tiek kraujo garantuotai nuvarvins, tačiau kai kurias batų parduotuves galbūt pakeis kitokio pobūdžio traukos taškai, kurių nebus randama Akropolyje. Manau, tai iš esmės nėra blogai
Comment
Comment