Laikas viską parodys
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno „Akropolis“
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė EdgaexNe velnio ne didesnis. Kas cia tau taip sake ?
Vilniaus Akropolio plotas 109000kv.m
Klaipedos - 76000kv.m
Kauno - 72000kv.m
Mes turim, o Jūs neturit... Be be be
nieko asmeniško, tik šiaip kalbu....
Comment
-
Kaina m^2 gal ir ta pati, taciau Kauno akropolis atrodys tikrai geriau nei Klaipedos ar Vilniaus. Bet aisku miesto centre statys, o kaip miesto centrui galejo kazka daug geresnio suplanuoti, ypac nepatinka tie garazai virs gatves. Negi taip sunku padaryti pozeminius garazus? Aplamai "VP market" su prekybos centru architektura nekas. Nebent Rygoj kazka geresnio pastatys.
Comment
-
Parašė EddKaina m^2 gal ir ta pati, taciau Kauno akropolis atrodys tikrai geriau nei Klaipedos ar Vilniaus.
gal as ka praleides buvau ? gal kas kokiu vizualizaciju turit ? Ar cia del to parkingo virs gatves Kauno Akropolis geriausias skaitosi ?
Klaipedoj triju aukstu parkinga zada statyt prie akropolioWestside is the best ! :jura:
Comment
-
Parašė EdgaexNa tai kodel ?
gal as ka praleides buvau ? gal kas kokiu vizualizaciju turit ? Ar cia del to parkingo virs gatves Kauno Akropolis geriausias skaitosi ?
Klaipedoj triju aukstu parkinga zada statyt prie akropolio
Kas man patinka ir ko nera Vilniaus ar Klaipedos akropoliuose: Ledo arena apsupta XIXa. pastatu sienomis, trys aukstai...
O siaip, nekaip atrodo ir sis akropolis, o kaip miesto centrui tai atrodo blogai nugrusciau as ji kur nors i miesto pakrasti.
Comment
-
!
aciu, Edd, buvau praziopsojes sias vizualizacijas. Na galiu pasakyt, kad tikrai atrodo idomiai. ziuresim kaip bus, kai baigs ji statyt, ar jis taip ir atrodys.. ir kaip realiai toks daiktas atrodys, o dabar ir as galiu drasiai pasakyt, jog Kauno akropolis (bent jau isore) tikrai daug grazesne uz vln ar klp akropolius..Westside is the best ! :jura:
Comment
-
Parašė Audrius_17Nesamone tai ka Klaipedos bus didesnis as kaskur skaiciau kad Kauno Akropolis pranoks Vilniski bet jau ta info istrinta gaila negaliu parodyt .
Taigi, Klaipedos akropolio tikslus plotas yra 76,7tukst. kv.m. 198 zinute http://tinkle.miestai.net/showthread...&page=10&pp=20
o jei vistiek netiki - pasiskambink projekto vadovui
Westside is the best ! :jura:
Comment
-
Jai Kaune Akropolis bus toks pat koks ir siose vizualiacijose, tai bus puiku, nes i klp akropoli man net ziuret nesinori ypac i tas surudijusias ploksteles kuriom aplipde beweik wisus sonus. Ir Edgaex gal pagaliau reiketu baigt tas nesamones su Klaipeda vs Kaunas..."Klaipėda - Laisvu stiliumi"
Comment
-
Parašė Montezauras_klpJai Kaune Akropolis bus toks pat koks ir siose vizualiacijose, tai bus puiku, nes i klp akropoli man net ziuret nesinori ypac i tas surudijusias ploksteles kuriom aplipde beweik wisus sonus. Ir Edgaex gal pagaliau reiketu baigt tas nesamones su Klaipeda vs Kaunas...
nes pagal tai kuris miestas geresnis sprest tikrai ne pats geriausias variantas
Comment
-
Siuo atveju Kaune bus sutvarkytas visas KVARTALAS, kuriame seniau buvo gamykla, nenugriaunant, bet issaugojant ir rekonstruojant XIX a. pastatus, sutvarkant aplinkines gatveles, rekonstruojant aikste prie Karmelitu baznycios ir palamai, duos dideli impulsa i Kauno centro vystymasi. Zodziu, puikus projektas.
Comment
-
Parašė Audrius_17Klaipedai kam to Akrapolio Va Kaunui tai reik butinai Idomu ar spes pastayt iki 2006 galo : Bet su Akropoliu aisku jis jau bus bet va dar del tos Arenos nezine tai kaip cia dar bus tai velnes zino ."Klaipėda - Laisvu stiliumi"
Comment
Comment