Parašė Linas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno „Akropolis“
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Myndzius Rodyti pranešimąTai suprantu taip, kad tu esi patenkintas miesto raida, viskuo kas vyksta ir jokios tiesos jo žodžiuose neįžvelgi ???Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąTiesa yra kiekvieno kitaip suvokiamas dalykas.. Anaiptol, ka viskas ka pasake Karalius, nera tiesa... Jisai vienaip supranta, Akropolio projektuotojai - kitaip...Parašas :)
Comment
-
Parašė Myndzius Rodyti pranešimąTeko kalbėtis su statybininkais dėl parking'o apstiklinimo. Kaip supratau, tai ir liks tik vizualizacijose, nes nenumatyta dūmų sklaida gaisro metu, o apstiklinus, ji dar labiau sumažėtų, taip kad.....Paskutinis taisė Aš; 2007.05.05, 11:44.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąDėl šio jų liapsuso kentėsim visi mes? Mano nuomonė tokia, nenumatė jie, jie tegu klaidą ir taiso. Kaip? Čia jau palieku jiems spręsti. Bet pažadus tegu tęsi. Viskas, ko noriu yra labai "teisėta". Gal nenumatyti tos dūmų sklaidos jiems buvo naudinga, vis gi, tai toks menkniekis, kad projektuojant net buvo pamirštas. Fasadas (apdaila) irgi....man grazesnis tas grazesnis namas... :D
Comment
-
Parašė Myndzius Rodyti pranešimąŠiuo atveju ir kertasi mintys galvoje: kaip reikalauti kažko kad ir žadėto, kas gali po to tau pačiam pakenkti....
Statyti tokį objektą ir nesugebėti tinkamai jo suprojektuoti yra mūsų liapsusas ar jų? Kaltę turi atpirkti kaltininkas, todėl kodėl aš, kaip kaunietis, kuriam buvo žadėtas padorus objektas, negadinantis miesto centro, dėl jų liapsuso turiu kentėti?Paskutinis taisė Aš; 2007.05.05, 11:58.
Comment
-
Parašė Svecias Rodyti pranešimąŽmogau , ką čia pasakei yra ne tiesa, o paprasčiausia nuomonė, kiekvieno atskira nuomonėProf. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė Myndzius Rodyti pranešimąŽinoma, kad reikalinga, nes tai vienas ir vienintelis būdas pašalinti dūmus gaisro metu!
Tik atvirai klabant NEĮSIVAIZDUOJU, kaip išsireikalauti korekcijų...
Aišku "Akropolis" gali naudotis argumentu, kad dabar jų garažas "kiaurai perpučiamas" ir kad šio trūkumo kaip ir nėra. Galbūt tokia dūmų sklaida ir buvo numatyta jų projekte...Paskutinis taisė Aš; 2007.05.05, 12:12.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimą..."Akropolis" turės ieškoti kitos priežasties garažo fasado apdailai nedryti, nes šios nebeliks...
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimą......
Aišku "Akropolis" gali naudotis argumentu, kad dabar jų garažas "kiaurai perpučiamas" ir kad šio trūkumo kaip ir nėra.
O reikalauti, kad kažkas būtų koreguojama, kai objektas jau priduotas naudojimui, reiškia, kad kažkieno kepurė skris nuo galvos, nes reikės koreguoti, tai kas buvo blogai padaryta ar dar blogiau, kad buvo priimta naudojimui tai, kas iš tikrųjų nėra tinkama naudojimui ..... per daug dumblo susikeltų...man grazesnis tas grazesnis namas... :D
Comment
-
Parašė Myndzius Rodyti pranešimąTai suprantu taip, kad tu esi patenkintas miesto raida, viskuo kas vyksta ir jokios tiesos jo žodžiuose neįžvelgi ???
Comment
-
Parašė Myndzius Rodyti pranešimąBūtent !!!
O reikalauti, kad kažkas būtų koreguojama, kai objektas jau priduotas naudojimui, reiškia, kad kažkieno kepurė skris nuo galvos, nes reikės koreguoti, tai kas buvo blogai padaryta ar dar blogiau, kad buvo priimta naudojimui tai, kas iš tikrųjų nėra tinkama naudojimui ..... per daug dumblo susikeltų
Comment
-
Parašė Linas Rodyti pranešimąKaralius tikrai nėra iš tų, kurie apsvarsto įvairius argumentus už ir prieš, jis daugeliu atveju mato tik juodą ir baltą. Balta - tai beveik be išimties,ką projektavo jis ar kiti kokie smulkūs, nereikšmingi objektai. Beveik neatsimenu fakto, kad jis Statybų pilote būtų pagyręs kokį esmingesnį Kauno projektą. Gal buvo koks momentėlis, kai jis buvo mero visuomeniniu patarėju ir kai bandė prakišti savo Naująjį krantą. Nesakau, kad jo projektuoti objektai blogi, bet jis turėtų įsisąmoninti, kad jis ne vienas architektas Lietuvoje. Grįžtant konkrečiai prie "Akropolio", negalima sakyti, kad jis tobulas, ypač garažas, bet negalima visko ir totaliai kritikuoti. Jei būtų statomas pagal jo projektą Vilijampolėje, tai tikrai būtų skardinė dėžė, taip pat sutraukusi daug parduotuvių iš Laisvės alėjos, bet, jo nuomone, tai būtų geras projektas, nes jam būtų patekę gal 10 proc. nuo vertės. Ar manai, kad kokie 35 mln. yra mažai?
ir iš viso jos neturėti......man grazesnis tas grazesnis namas... :D
Comment
-
Parašė Myndzius Rodyti pranešimąBet mano galva geriau turėti savo nuomonę ir ją išreikšti, nei sėdėti
ir iš viso jos neturėti...
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąTai kitas klausimas, ar tai ir buvo numatyta projekte (palikti "kiaurai perpučiamą" garažą)? Manau, šio klausimo pakaktų, kad tie, kurie nenori to "dumblo kelti", neturėtų ką atsakyti ir būtų priversti pripažinti savo kaltę....man grazesnis tas grazesnis namas... :D
Comment
-
Parašė Myndzius Rodyti pranešimą...pabandysiu pasidomėti dėl patvirtinto projekto....Paskutinis taisė Aš; 2007.05.05, 12:35.
Comment
Comment