Parašė somis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno „Akropolis“
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
-
Parašė vaidaslt Rodyti pranešimąVilniui europoje pabandyk masina pastatyti..Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąas europoje sugebejau sparna msinytei sulankstyt ir buferi nuplest uzstate taip buvo, kad ilipt sunkiai sekesi.... o ka jau kalbet apie vaziavima
Grįžtam prie temos
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąNaujausiose KET'e yra naujas kelio ženklas - "Atsargiai, moteris už vairo ir kiti pavojai" Neužpyk, tik juokauju, pats netikėlis, teisių neturiu
Grįžtam prie temosLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąas europoje sugebejau sparna msinytei sulankstyt ir buferi nuplest uzstate taip buvo, kad ilipt sunkiai sekesi.... o ka jau kalbet apie vaziavima
Comment
-
Parašė zygazas Rodyti pranešimąLyginant su MEGA mano nuomone, tamsus, klaidus bardakas. Vienintelis vertas dėmesio dalykas: integruoti pastatai, kurie deja vietomis nelabai dera su stikliniais liftais ir kažkokiomis palei pačio akropolio stogą esančiomis paklodėmis. O garažas...Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąO Akropolis savo ruožtu turėtų pats pasirūpinti savo klientų saugumu, gaila, kad jie apie tai pradeda mąstyti tik po skaudžių nutikimų. Vien per atidarymo dieną, greitoji važiavo kelis kartus, toks Akropolio administracijos glūpumas stebina. Tiesa, įžvelkime ir gerus dalykus - Akropolis jau rengia patalpas, kuriose dirbs medicinos darbuotojas.
Ir, gerai, tik dėl Tavęs, kitą kartą dėstydamas pasiūlymą, aprašysiu visas smulkmenas, su kuriom ntas projektas būtų įgyvendintas.
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąBet man atrodo Kestucio gatvej prie raudonojo kryziaus taip pat budi greitosios, ten dar arciau...
1. Centrinis prie URMO.
2. Šančių (Šančių poliklinikos pastate).
3. Aleksoto (Europos pr.).
4. Šilainių (Šilainių poliklinikos pastate).
Daugiau GMP postų Kaune nėra ir visos GMP mašinos važiuoja iš šių postų, jei laisvos mašinos iš artimiausio posto nėra, važiuoja iš kito posto.
Galėčiau išdėstyti ir Gelbėjimo tarnybos postus Kaune, bet čia ne tam vietawww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Man tik nepatiko toj aikštėj kad tepaluotas grindinys nuo automobilių. Vasarą visokie augantys ale hiphoperiai negalės ant grindinio sėdėti o šiaip visai pajaukintų toks dalykas visą aikštę. Dabar ten gyvumo trūksta - truputį nėra ką veikti toje aikštėje - mat eini arba pro Karmelitų bažnyčią, arba važiuoji automobiliu. O pačioje aikštėje nėra nei kur prisėsti, nei ką veikti.
Comment
-
Sunku tuos kamščius sudaryt, kai toks prospektas:
http://img442.imageshack.us/img442/2...3resizect7.jpg (c) Vaidosius
http://foto.terpe.lt/inkelti/20070416/P4160318.jpg (c) daktaras
Comment
Comment