Parašė daktaras
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno „Akropolis“
Collapse
X
-
Tapau turbūt vienu pirmųjų forumiečių išbandžiusių naująją eismo sistemą Nors mašinų šiandien vienetai, tačiau šviesoforai jau pilnai funkcionuoja, bei pilnai atidarytas KM eismas Na visi žymėjimai, kelio plotis ir t.t. labai patiko O prie tų vazonų įrengė suoliukų eilę, bei pastatė 3 vėliavų stiebus.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
daug darbo dar Akropolio viduj. be parduotuviu irengimo ir tvarkymosi, vyksta ir uzbaigiamieji apdailos darbai. o kur dar visas valymas ir t.t. siaip kai kurios parduotuves jau yra visiskai isirenge ir susitvarke, faktiskai laukia atidarymo. taciau yra tokiu, kurios dar tik montuoja apsvietimaOccupation: igra na balalaikach v traktirach
Comment
-
Parašė Bootsy Rodyti pranešimądaug darbo dar Akropolio viduj. be parduotuviu irengimo ir tvarkymosi, vyksta ir uzbaigiamieji apdailos darbai. o kur dar visas valymas ir t.t. siaip kai kurios parduotuves jau yra visiskai isirenge ir susitvarke, faktiskai laukia atidarymo. taciau yra tokiu, kurios dar tik montuoja apsvietimawww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąĮdomu kokios parduotuvės jau galutinai susitvarkė, o kurios dar kritiškai skuba? Įvertinsim jų pastangasOccupation: igra na balalaikach v traktirach
Comment
-
Parašė eNjoy Rodyti pranešimąNa va, ko gero paskutinis mano toks fotoreportažas iš Akropolio
O apsauga neišvijo ten belandžiojant prie įėjimų ir ant garažo?
Comment
-
Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimątikiuosi ši erdvė prie bažnyčios nebus paaukota automobilių statymui...Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąTas lopinėlis berods jau dabar oficialiai vadinamas aikšte Jei neklystų netgi Karmelitų ir kiek supratau ten bus tikrai aikštė skirta žmonėms, o ne automobiliams______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė eNjoy Rodyti pranešimąNe, ten jau praktiškai kas nori, tas eina
Parašė enigma Rodyti pranešimąKol kas, deja, panašu į automobilų aikštelę...
Comment
Comment