/\ o kodėl tau atrodo, kad vilniaus akropolis yra šablonas kauno akropoliui? o oranžerijai šviesos yra, nes stogas tai stiklinis ir šviesus
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno „Akropolis“
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ o kodėl tau atrodo, kad vilniaus akropolis yra šablonas kauno akropoliui?
Comment
-
Nu matai as ne manau, o zinau, cia ir yra visa esme. O be to VP market, nelabai ir stengiasi del grozio, ko nepasakyciau apie MEGA, Megos aleju lubos normaliai sutvarkytos, o bet kokiame VP market statinyje paziurejus i virsu pamatysi visas stogo konstrukcijas, kurios grozio tai tikrai nepriduoda (cia mano nuomone, kaip sakoma del skonio nesigincijama)
Comment
-
Parašė Turskis Rodyti pranešimątai kad jokios orandzerijos nebus, nebent labai nedidele, nes orandziarijei reikia daug naturalios sviesos, kurios ten nera, o kadangi nera tai ir augalai nelabai gyventu o tuo labiau kokie nors dideli mediai kurie nemazai kainuoja, tai jie ir nuvystu ir nudziutu, o tai akropoliui vien del grozio per brangu, noreciau paklausti ar vilniaus akropolyje yra kas nors padaryta del grozio, as ten tokio daloko nemaciauwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Turskis Rodyti pranešimąNu matai as ne manau, o zinau, cia ir yra visa esme. O be to VP market, nelabai ir stengiasi del grozio, ko nepasakyciau apie MEGA, Megos aleju lubos normaliai sutvarkytos, o bet kokiame VP market statinyje paziurejus i virsu pamatysi visas stogo konstrukcijas, kurios grozio tai tikrai nepriduoda (cia mano nuomone, kaip sakoma del skonio nesigincijama)www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Va, čia apie oranžeriją rašo:
http://www.info.lt/index.php?page=na...jiena&id=90917Beje, straipsnis gruodžio mėn., tad kiek senokas. Tiesa, straipsnyje klaida: bus ne 17 kino salių, kaip rašoma, bet septynios salės.Paskutinis taisė Ametistas; 2007.03.15, 21:25.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąVa, čia apie oranžeriją rašo:
http://www.info.lt/index.php?page=na...jiena&id=90917Beje, straipsnis gruodžio mėn., tad kiek senokas. Tiesa, straipsnyje klaida: bus ne 17 kino salių, kaip rašoma, bet septynios salės.
Comment
-
Pasižiūrėk į mano 21:21 val. parašyto komentaro paskutinį sakinį. Straipsnyje klaida.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Na man tas akvariumas tai nelabai akį traukia... Gal dėl to, kad namie turiu Bet žuvys tai ten tropikų, tikrai nepigios, viena kainuoja nuo kelių šimtų iki kelių tūkstančių. O oranžerija išvis kažin ar man patiks, nebent bananmedis augtų, man jis patinka, Kauno botanikos sode augaPaskutinis taisė Ametistas; 2007.03.15, 23:10.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąNa man tas akvariumas tai nelabai akį traukia... Gal dėl to, kad namie turiu Bet žuvys tai ten tropikų, tikrai nepigios, viena kainuoja nuo kelių šimtų iki kelių tūkstančių. O oranžerija išvis kažin ar man patiks, nebent bananmedis augtų, man jis patinka, Kauno botanikos sode auga
Čia aš nieko prieš tave, šiaip labai ironiškas man tas pokalbis jūsų.
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąPaleiskim Akropoly orangutangą ir surenkime akciją maždaug "rask, kurioj parduotuvėj jis pasislėpė". Ot pritrauktų dėmesio Net Mega neturėtų kuo atsakyt.
Čia aš nieko prieš tave, šiaip labai ironiškas man tas pokalbis jūsų.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąPokalbis kaip pokalbis... Kalbame apie prekybos centrų "simbolius'', traukos objektus. Mega - akvariumas, Akropolis - oranžerija, Hyper Maxima - malūnas, Savas gali pasigirti pirmuoju Kaune didžiuliu ekranu, Molas - nelabai ką ypatingo teturi...
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąIr Molas man labiausiai patinka. Keista.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Molas man pati ta vieta po darbo ar paskaitų. Va, kad ir šiandien užsukau ten apsipirkt. "Mega", nuo Balandžio mėn. ir "Akropolis" - tik savaitgaliui. Nebent pavalgyt darbo dieną ten važiuosiu.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąMolas man pati ta vieta po darbo ar paskaitų. Va, kad ir šiandien užsukau ten apsipirkt. "Mega", nuo Balandžio mėn. ir "Akropolis" - tik savaitgaliui. Nebent pavalgyt darbo dieną ten važiuosiu.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąGal dėl to, kad jis nėra toks pompastiškas kaip kiti prekybos centrai... Šiaip man tik gražus naujas korpusas, bet ir tai - kai pirmą kartą ten vaikščiojau - pasiklydau, nesupratau kur esu, pasigedau ir ženklų į WC, ir prekybcentrio vidaus plano O Akropolyje jaučiu išvis nerasiu išėjimo
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąNa pastebėjau, kad Mole besilankančių pamažu daugėja, bet vis tiek, nors ir didesnis už Savą, Molas lankytojų sulaukia mažiau nei Savas. Bet man taip atrodo, kiek esu ten ir ten buvęs.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
Comment