Labas visiems.
Prisidėsiu prie Fotiko turo ir įkelsiu ką pavyko užfiksuoti nušalusiom rankenom :
1. šis korpusas dar laukia savo eilės, o kolkas čia įkurtas darbininkų štabas.
2. šitas korpusas panašu kad jau pavasarį galės "priiminėti" gyventojus..
3. sušalusi technika (temperatūra tadien siekė -23C)
4. iš kito kampo..
5. Aušros gatvės pusė.
6. kolkas neitin įspūdingai atrodanti laiptinė..
7. na ir įstiklinto balkono langas. Pasirodė įdomi jo karkaso forma. Reikia tikėtis, kad tai padaryta apsaugai nuo rūkalių (kad nebertų pelenų per langus lauk)..
Kagi, ačiū, kad buvote dėmesingi mano debiutui. Tikiuosi pradžiugint jumi ir ateity.
Man idomu kaip jie ruosiasi apdailinti tas baisias silikatines plytas. Tinkuos kiba? Bet siaip projetas tai liuks.
Labai panašiai statėsi namą mano kaimynas. Tai kiek teko matyt, ant plytų dėjo kažką panašaus į jūros putos lakštus (nesu statybinių medžiagų žinovas, todėl negaliu pasakyt pavadinimo), ir juos tinkavo ar dažė.. Namas dabar niekuo nesiskiria nuo paprasto tinkluoto. Tik priedo dar apšiltintas. Gal ir čia bus tas pats, nes langai per daug išsikišę atrodo. Bent kolkas..
laba, namas bus apsiltintas ir apvilktas tamsiomis klinkerio plytomis bei minerito fasadinemis plokstemis. minetas balkonas yra viso labo langas anksciau imesti vaizdeliai turetu buti arti galutinio rezultato. as tikiuosi
Comment