O nekontekstualumas nešokiruoja?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Karigės“ gamyklos konversija Kaune
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąO nekontekstualumas nešokiruoja?
mano nuomone viską gadina tie giozdiški antstatai - pusaukščiai. na o jau su spalvom ir medžiagom - na negalima gi šitaip, eksperimentuoti reikia ant popieriaus, o ne ant fasado
Tomo foto:
kratinys kažkoks
beje, labai "elegantiškai" atrodo įvažiavimas į parkingą po tuo gražiuoju užapvalintu kampuPaskutinis taisė toshas; 2007.02.27, 15:46.
Comment
-
Parašė D.C. Rodyti pranešimąLabai netikėtas namas Kaune.Gražu,nors su spalvomis perspausta.Taip pat egzistuoja langų prieš langus problema.
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąAtrodo visai jaukus kvartaliukas.I love INNUENDO!
Comment
-
Senokai buvau jau matęs šį kompleksą gyvai, tai va grįšdamas pietaut specialiai prasukau pro jį. Ną ką galiu pasakyt... Fantastika Itin jaukiai atrodo Norėčiau dar kartą sugįžti į Barseloną ir palygint šį kompleksą su tenykščiais namais. Viens prie vieno man vaizdas prisiminimuose stoviMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Teko 5adienį pas tokias paneles pasisvečiuot tame name Aušros gatvėje Gaila į mašiną fotiko nebuvau įsimetęs Na bet ir naktį nelabai ten kas būtų matęsi O šiaip tai dar labiau tas rajonėlis man patiko Kiemas įrenginėjamas, virš požeminių garažų bus kaip supratau poilsinė aikštė + fontanas. Pirmam aukšte maži atitverti kiemeliai, tiesia tikriausiai automobiliams, nes jokios pievelės Na o priešais esančiuose namuose jau beveik visur beliko dalinę apdailą viduje sutvarkyti. Laiptinės labai jaukios, erdviosMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
"Aušros namai" jau visai baiginėjami. gerą įspūdį paliekantis kvartaliukas. tik spalvos nors ir paderintos, bet ryškumu šiek tiek rėžia akį. gal fasadai pablukę atrodys dar geriau
keletas foto (tik lietus šiek tiek trukdė ) :
p.s. žiūrint į senas foto atrodo (nors ir nesu visiškai tuo tikras) kad kai kuriuos vietos buvo perdarytos...Paskutinis taisė toshas; 2007.08.01, 12:36.
Comment
Comment