Parašė enigma
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė White_horse Rodyti pranešimąKazkaip is vidaus neatrodo didele, neatrodo, kad erdves yra daug, net nesitiki, kad tilps ten iki 15k zmoniu, nors galbut kuo maziau bereikalingos erdves, tuo jaukesne arena.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimątikiuosi, per atidarymą gros "Žentai", mano vieni iš mėgstamiausių ambient neofolk atstovų______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNa jau maža, viršuje sėdint ir taip jau bus labai toli. Ar pačiam patinka reginius žiūrėti per žiūronus?You've got one life! Live it!
Comment
-
Šiandien ryte apžiūrėjau tą stiklainiuką... dabar tai tikrai nekas... labai nekas... žinoma dar nebaigta arena, tai kažko įspudingo tikėtis ankstoka, tikiuos pabaigus galėsiu lengviau atsikvėpti ir sakyti, kad buvau neteisus 2010 spalio 23 dieną žiūrėdamas skeptišku žvilgsniu į tą stebukla reprezentuojantį bei garsinantį Kauno miestą...
Comment
-
Parašė qwe Rodyti pranešimąŠiandien ryte apžiūrėjau tą stiklainiuką... dabar tai tikrai nekas... labai nekas... žinoma dar nebaigta arena, tai kažko įspudingo tikėtis ankstoka, tikiuos pabaigus galėsiu lengviau atsikvėpti ir sakyti, kad buvau neteisus 2010 spalio 23 dieną žiūrėdamas skeptišku žvilgsniu į tą stebukla reprezentuojantį bei garsinantį Kauno miestą...KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
-
Aš čia kai ką ištrinsiu. Jei ir toliau tęsis diskusija "Tu man, aš tau" - prasidės pražangų lietus. Norintys pabendrauti asmeniškai vienas su kitu, keliauja į AŽ. Dar kartą perskaitom temos pavadinimą ir diskusiją tęsiame jo kontekste.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąarena pati negarsina nieko. Miesta garsint gali renginiai vykstantys joje.
Comment
-
Parašė SlickroX Rodyti pranešimąNa kodėl... jei būtų buvęs prancūzų projektas - Ledkalnis (deja... gaila... teko apie jį pamiršti. Nežinau kam už tai pasakyti ačiū... ), manau tai būtų buvęs ir labai įspudingas miesto simbolis, kurį manau būtų aplankęs tikrai nemažas turistų skaičius.
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąUž 700 milijonų litų?
Tačiau... kaip pavizdį galiu pateikti. Manai, Jungtinės valstijos skaičiavo biudžetą / išlaidas / kainą, kai statė Laisvė statulą? Arba kai Sidnėjus statė Operos rūmus?
Nieko nekaltinu dėl to kaip yra dabar. Šaunu, kad bent kažkas bus... kadangi Lietuvos piniginė neguminė, tačiau jei nori kažką ilgam turėt gerą - visada tenka kažką aukoti.Paskutinis taisė SlickroX; 2010.10.24, 03:11.
Comment
-
Parašė SlickroX Rodyti pranešimąNa kodėl... jei būtų buvęs prancūzų projektas - Ledkalnis (deja... gaila... teko apie jį pamiršti. Nežinau kam už tai pasakyti ačiū... ), manau tai būtų buvęs ir labai įspudingas miesto simbolis, kurį manau būtų aplankęs tikrai nemažas turistų skaičius.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąO ledkalnis, tai jau ne stiklinė kampuota dėžė būtų buvus...
Comment
-
Parašė Marux Rodyti pranešimątai kaip suprantu ant tu laiptu jokiu porankiu nebus. kol per koki rengini kasnors kokors nenustums
Comment
Comment