matyt nesupratai ko prasau
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė dolfis Rodyti pranešimą1. Tai gal pradekim statyt daugiabucius kokionors pavyzdziui gotikinio stiliaus. Kodel negali buti daugiabutis architekturos paminklu?
2. Noreciau, kad pacituotumete ta vieta kurioje as minejau, kad arenos tikslas buti grazesnei uz kita KAZKURIA arena.
3. As kalbu apie arena o ne apie maista, gatves ir t.t. ir tokia arena kuria turesime yra betkokiu atveju geriau negu kad jos isvis nebutu.
Viskas. Nesiruosiu leistis i niekam nereikalinga diskusija.
3. As tavo pasakyma tiesiog palyginau. Suda valgydamas negali skustis ,kad neskanu , nes gali ir top neturet . taip ? Nes tai yra tas pats ka tu kalbi apie arena.
Sutinku, kad arena reikalinga, bet siuo atveju ji stoves miesto centre . Jau Respublika, karopolis su savo parkingu ir taip gadina vaizda, tai kam dar viena baidykle ? Jei statom centre - statom grazia. Jei statom bet kaip , svarbu ,kad butu arena , statom miesto pakrasty.
Laisves alejoje nugriautas merkurijus, vietoj jo bus pastatas kuriame isikurs parduotuves. Tai kam kazkoks konkursas, pastato hyper maxima tegul ir viskas.Paskutinis taisė Aidzius; 2010.10.13, 16:45.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė dolfis Rodyti pranešimąmatyt nesupratai ko prasauKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Kaip suprantu ši arena turėjo tapti Kauno simboliu, pasididžavimu, architektūriniu paminklu, pastatytu idealioje miesto vietoje. Dabar gavosi taip, kad lūkesčių jinai tikrai neatitinka, bet visviena atsiranda tokių kaip dolfis, kurie džiaugiasi, kad mūsų didesnė ir gražesnė bus. Ne dydije ir stikliniame fasade juk esmė buvo, kiek metų buvo kalbama, kad tai taps miesto simboliu, pasidid=avimu!!! Jei Jums toks simbolis tinka ir Jūs juo didžiuositės - ok, tačiau manau, kad dauguma tikėjosi tikrai daugiau...No one really knows
Which way the wind blows
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimą"Kažkuri" - čia tokia viena mum visiem pažįstama arena O šiaip, veidrodukas nėra labai blogai. Kad tik neatrodytų kaip didelis skardos gabalas. PLIUS, ten dar biškį į žalsvumą pažaista.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Sąžiningai - aš tiesiog noriu, kad Arena būtų, ir joje galėčiau išbraukti vieną savo "bucket list" punktą - EČ finalą Kaune. O dėl to skaidrumo - ką dabar. Reikia tik tikėtis, kad ji išties ŠVIES. Blizgučiai paperka žmones. Jūs irgi, manau, pamatę Areną, skleidžiančią žalią šviesą, ir danguje darančią šviesų šou, užmiršite kad kažkada, seniai seniai, dar kai kai kurie berniokai nenusprendė susivogti daugiau pinigų, čia turėjo būti kažkokie Cor-ten plieno lakštai, o tiksliau - tinklas.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąJūs ga palaukit galutinio varianto. Užknist pradedatKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimątai ,kad jau niekas neprisimena koks buvo pradinis variantas. Pradzioj buvo ledkalnis, bet jo atsisakem. Miliunas pats sake ,kad arena turi susilieti su gamta ir panasiai, del to bus dedamas tas plieninis "sarvas" , o arena bus ovali. Dabar turim arena su permatomais stiklais ir su n kampu. Nuo konkurso ir jo laimetojo paskelbimo pats projektas pasikeite neatpazistamai. Bet neiko keisto, cia Lietuva. Akropolio garazas irgi turejo kitaip atrodyt, stiklu dengtas ir panasiai, o ka dabar turim?
Comment
-
Parašė dainiauskas Rodyti pranešimąTeisingai Mjso tau sako, neskiesk, nes jau atsibodo. Kiekvienas ateinam paskaityt apie statybas, o ne visų tą pačią nuomonę, kaip baisiai atrodo vos pradėjus dengti fasadą. Turit foto, turit naujienų apie statybas- prašau, bet ne viską, kas šauna į galvą. Iš šaunaus forumo darosi turgus paskutiniu metu...KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąsiaip, mano supratimu, foruma sir yra vieta pareikst savo nuomone. Ar ne? ar tik perpublikuot informacija galima ? Jei taip nori, nerasysiu kad baisia atrodo, kol pilnai neuzdengs fasado. Laukt ne taip ilgai ir liko.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąO tai visi turi tik skaičiuot įstatytus stiklus ir ploti katučių?
Comment
-
Parašė Chipsas Rodyti pranešimąPasakiau aš savo nuomone ir nediskutuosiu toliau į "off topic`ą" ir taip skiltis pilna Š....
Comment
-
Visiems neįtiksi. Kiekvienas turi savo nuomonę, bet ar tai reiškia kad ją iki apsi.. reikia čia visiems piršti ir įrodinėti? Kiek iš čia kritikuojančių, realiai matėte tuos stiklus? Ar tik foto pažiūrėję ir žinodami kad bus stiklas rėkiat STIKLAINIS.... Yra žmonės kuriem nepatinka vienas ar kitas dalykas, ir yra grupė žmonių šiame forume, kuriems viskas kas susija su stiklu yra negražu neskoninga ir t.t.
Šiandien pravažiuodamas mačiau nuo akropolio sudėtus stiklus, tai tikrai skaidresni nei įprastiniai ir visai įdomiai atrodo, labai atvirai viskas atrodo mano nuomone.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąpirmoje foto netgi labai įdomiai ir gražiai atrodo, nesitikėjau
Comment
Comment