tai jei ir nebus kazkas pabaigta vistiek gales arena but bandoma;] o iki kada butina pastatyt kad surengt finalus?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė ieconn Rodyti pranešimątai jei ir nebus kazkas pabaigta vistiek gales arena but bandoma;] o iki kada butina pastatyt kad surengt finalus?
Nors šiaip, jau lyg ir nuspresta, jog finalai vyks Kaune. Tik nesu tikras ar oficialiai?Paskutinis taisė boo; 2010.09.13, 18:38.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimątai jomajo, juk jeigu iki šildymo sezono uždengs stiklu, tai apie kokius aulinius ir paltus kalbam vasario mėnesį? šildys tada jau na polnuju katuškuStudentas
Comment
-
Viena boba sake-
Parašė sv-x-as Rodyti pranešimądraugas dirba kauno arenoje ir su darbu vykdytoju daznai trinasi, tai jam sake kad langai atkeliaus tik LAPKRITI. Jo nuomone arenos pastatyti laiku niekaip nespes.
Taip nekokie reikalai ,o dar cia dezinformacija skleidziama.
Comment
-
Parašė sv-x-as Rodyti pranešimądraugas dirba kauno arenoje ir su darbu vykdytoju daznai trinasi, tai jam sake kad langai atkeliaus tik LAPKRITI. Jo nuomone arenos pastatyti laiku niekaip nespes.
Comment
-
Parašė Kaunas_Jazz Rodyti pranešimąarba tu arba jis netaip suprato. langai bus atvesti rugsejo 20 diena. IKI LAPKRICIO turi but sudeti langai pats savo ausim girdejau is gerbiamo V.Gudeno. Jai netikit manim tai labai lengva patiket. tiesiog griskit pora puslapiu atgal ir mano foto darytos is arenos sukeltos
Comment
-
Aš girdėjau, kad jei langų per dvi savaites neatveš, tai Mėnulis ant Kauno nukris. Baikit, žmonės, čia visokias apokaliptiškas teorijas skleisti, kas bus, jeigu bus. Čia ne kokio prekybcentrio statyba, ji turi būti baigta +- laiku. Jei reiks, prispaus Vėtrūną kaip reikiant - ir koncesininkas, ir savivaldybė.
Comment
-
Parašė woofer Rodyti pranešimąo gal tas gudenas tik pudrina smegenis?gal istikruju lapkriti atves langus.jei tai tiesa butu,tai abejoju kad netik EC nevyks kaune,bet ir zalgiris nezais naujo sezono naujoje arenoje.
Comment
-
Parašė Kaunas_Jazz Rodyti pranešimąnetikiu kad seimo nariams, merui ir seip svarbiems asmenims meluotu jai as buciau ten vienas buves tai sutikciau, bet esu isitikines kad negalejo meluoti tokiems asmenims kaip seimo nariamsKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąpalauk...o kodel seimo nariams negali meluot? Tau gali, man gali, seimo nariai visiems gali..tai dabar Vetruna kazkokiam seimo nariui negali? Ar pvz Kupcinskui.... kurio, kai arena prades pilnai funkcionuoti, jau kadencija bus pasibaigusi.
Comment
-
Parašė Kaunas_Jazz Rodyti pranešimązmogau, mastyk ka kalbi. Seimas bus vis dar savo pareigose kai arena turetu buti pastatyta. O jaj nebus? tie kurie dalyvavo toj ekskursijoj arenos, gali iskelt visokiu klausimu. dar baudu skirt, nes visgi tai nacionalinio lygio pastatas. Kitas dalykas, as garantuoju kad Kupcinskas bus kitamet meras, nes prie jo Kaunas atsigavo. Aisku salyginai, bet vien tai kad arena jau yra baiginejama statyt, ka rodo. ir tu ka nori ta sakyk, bet seimo nariui meluoti negaletu nei pagrindinis darbu vykdytojas nei tuo labiau meras.
Comment
Comment