Parašė Mjso
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
-
Parašė Raseiniškis Rodyti pranešimąĮdomu kokie konkretūs darbai šiuo metu vykdomi Žalgirio arenoje?
Comment
-
Vakar teko pabuvot arenoje. Bent jau tuo metu kai buvau, darbai jokie praktiškai nevyko. Keli žmonės rūbinėje šildymo vamzdzius ant grindų tiesė, ir apačioje pora žmonių prie vamzdzių ledo šaldymui ar kam ten dirbo. Pati arena graži, vaizdas iš jos gražus. Kiek sakė, tai realiausia, kad pirmieji renginiai vyks tik po velykų.
Kelios foto, dauguma speju jau matytų.
Rubine, kuri tikrai nemaža
Apačioje
Ties ten kur tas stulpas su plevele, bus įėjimas į areną. Atsidursim iškarto pirmo aukšto viršuje.
Arenos vaizdas iš pirmo aukšto tribūnų viršaus
Vaizdas iš VIPo
Vaizdas iš antro aukšto tribūnų
Čia bus biurai
Dar kelios foto:
Paskutinis taisė Legis; 2010.06.05, 00:10.
Comment
-
Truputį radau apie arenos statybos darbų eigą, bet kiek čia teisybės negaliu pasakyti:
http://www.kaunoarena.info/index.php...s-statybu-eiga
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ ne apie tai kalbama dija klausė, iš kieno biuro arenoje bus toks vaizdas
Comment
-
Parašė evaldinas Rodyti pranešimąNa, paziurejus i nuotraukas,tai tie tarpai tarp tribunu man kolkas siaubingai per dideli.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąUžklijuos. Miliūnas reikalauja kad 2cm gilyn hermetiko pripiltų.
Comment
-
Parašė evaldinas Rodyti pranešimąCha cha, juokas juokais, bet kiek dar sedimu eiliu galetu padaryti
Comment
-
Parašė evaldinas Rodyti pranešimąNa, paziurejus i nuotraukas,tai tie tarpai tarp tribunu man kolkas siaubingai per dideli.
Comment
Comment