Parašė fredis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
"Šią savaitę Nemuno saloje statoma Žalgirio arena baigiama dengti specialiu paklotu, ant kurio bus statomos ir masyvios stogo konstrukcijos."
http://kauno.diena.lt/naujienos/mies...-stogas-275263
Comment
-
Įdomiai skamba:
Nemažas darbas laukia puošiant fasadą, tačiau architektas Eugenijus Miliūnas dar nėra pateikęs galutinės vizijos, kuria vadovaujantis būtų galima pradėti darbus.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąĮdomiai skamba:You've got one life! Live it!
Comment
-
nu čia tai išvis kosmosas
Neadaeina man kaip čia pas mus taip galima daryti:
Pagal vieną projektą laimi konkursą, paskui sukuria dar vieną kapitaliai pakeistą projektą ir jau deklaruoja kad bus taip ir ant galo pareiškia, kad projektas dar nepabaigtas, bet tuoj pamtysit siurpryzą - 2 stulpus!
Aš suprantu, kad čia daugiau visi bijot, kad nepabaigs laiku, bet čia jau nebenormalu.. Įdomu, ar keis galutinę kainą pagal visus pakeitimus?
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąPrancūzai su lietuviais tokią vieną klaidą jau padarė - įskaičiavo kainą su viskuo. Kuri, tarp kitko, praktiškai visiem pasirodė išties kosminė.
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąKaina pačio pąstato. Šitame projekte protingai neįskaičiuotos kitos išlaidos, tokios, kaip šitie du stulpai, ar tiltai. Prancūzai su lietuviais tokią vieną klaidą jau padarė - įskaičiavo kainą su viskuo. Kuri, tarp kitko, praktiškai visiem pasirodė išties kosminė.
O kad keis tas kainas, tai aš labai abejoju, nes dabar net nebūtų kaip viską perskaičiuoti ir palyginti, visi kainų lygiai žymiai pasikeitę..
Comment
-
Parašė WooHoo Rodyti pranešimąnu čia tai išvis kosmosas
Pagal vieną projektą laimi konkursą, paskui sukuria dar vieną kapitaliai pakeistą projektą ir jau deklaruoja kad bus taip ir ant galo pareiškia, kad projektas dar nepabaigtas, bet tuoj pamtysit siurpryzą - 2 stulpus!
Aš suprantu, kad čia daugiau visi bijot, kad nepabaigs laiku, bet čia jau nebenormalu.. Įdomu, ar keis galutinę kainą pagal visus pakeitimus?You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąPer "Žinių radiją" buvo laida apie Žalgirio areną, kurioje dalyvavo arch. Miliūnas. Be to, kas čia pasakyta jis paminėjo idomų dalyką, kad tie du apšvietimo stulpai bus ne šiaip sau stulpai, bet visos arenos architektūrinė dominantė. taigi, laukia dar viena intriga(\__/)
(='.'=)This is Bunny. Copy and paste bunny
(")_(")into your signature to help him gain world domination.
Comment
-
Parašė WooHoo Rodyti pranešimąnu čia tai išvis kosmosas
Aš suprantu, kad čia daugiau visi bijot, kad nepabaigs laiku, bet čia jau nebenormalu.. Įdomu, ar keis galutinę kainą pagal visus pakeitimus?
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąKaina pačio pąstato. Šitame projekte protingai neįskaičiuotos kitos išlaidos, tokios, kaip šitie du stulpai, ar tiltai. Prancūzai su lietuviais tokią vieną klaidą jau padarė - įskaičiavo kainą su viskuo. Kuri, tarp kitko, praktiškai visiem pasirodė išties kosminė.
Dėl iki šiol neišspręstų fasadų Miliūnui savivaldybė turėtų šikną tarkuoti be jokio gailesčio. O gal tai vėlgi "dar vienas" Miliūno ir Vėtrūnos susitarimas kad kol savivaldybė neduoda pinigų tol Miliūnas delsia oficialiai paskelbti savo sprendimus dėl fasadų..?
Comment
-
Parašė taspac Rodyti pranešimąKaip suprantu tai, ka kalbejo Gudenas su Miliunu laidoje, dauguma cia laiko melu
Comment
-
Parašė WooHoo Rodyti pranešimąO ka kalbėjo..? Gal ten viskas ir paaiškinama..?
Pakartoju: http://www.ziniur.lt/archyvas/2010/2...a-kauno-arena-
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąnu svarbiausia, kad tai nebūtų tiesiog stadiono stulpai apšvietimui, ....
labai idomu kaip ten kas .....
Comment
-
Parašė negative Rodyti pranešimąmiliunas tame interviu minejo kad stulpai bus judantys !!!!
labai idomu kaip ten kas .....
Comment
Comment