Parašė Chipsas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Uz Lietuva
-
kalbėjau su vienu žmogum, kuris dirba arenoj darbų vykdytoju, vienos iš rangovų kompanijų, kuri betonuoja; tai sakė, kad arena iš tikro sėdo ir sėdo tikrai nemažai; buvo daryti spraustiniai poliai, o puse lūpų kalbama, kad turėjo būti gręžtiniai, bet šiaip pamatus jau kaip ir sutvarkė; beje, matė jis arenos vizualizacijas, tai sakė bus įspūdinga arena...tik nesupraskit manęs teisingai...
Comment
-
Parašė shrnz Rodyti pranešimąbeje, matė jis arenos vizualizacijas, tai sakė bus įspūdinga arenaMes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Parašė shrnz Rodyti pranešimąkalbėjau su vienu žmogum, kuris dirba arenoj darbų vykdytoju, vienos iš rangovų kompanijų, kuri betonuoja; tai sakė, kad arena iš tikro sėdo ir sėdo tikrai nemažai; buvo daryti spraustiniai poliai, o puse lūpų kalbama, kad turėjo būti gręžtiniai, bet šiaip pamatus jau kaip ir sutvarkė; beje, matė jis arenos vizualizacijas, tai sakė bus įspūdinga arena
Comment
-
Susiderėti dėl Kauno arenos valdymo lapkritį nepavyks
Dėl Nemuno saloje statomos arenos valdymo besideranti savivaldybė ir verslininkų konsorciumas pripažino, kad numatytu laiku susitarti nepavyks.
Kauno miesto savivaldybės ir Nemuno saloje statomų pramogų ir sporto rūmų valdymo konkursą laimėjusio konsorciumo atstovai rugsėjį sutarė, kad tašką derybose padės lapkričio viduryje, tačiau šią savaitę nuspręsta derybas pratęsti.
„Galvojome, kad susitarsime greičiau, bet nėra taip paprasta. Sutartis galios 25 metus, todėl į ją reikia labai atsakingai pažiūrėti“, - kalbėjo savivaldybės administracijos direktorius Vygantas Gudėnas.
Šią savaitę dukart susitikę derybininkai peržiūrėjo didžiąją dalį koncesijos sutarties punktų, bet prie koncesijos mokesčio dydžio nustatymo dar nepriartėjo. Todėl abi pusės susitarė dėl derybų pratęsimo. Jų pabaigą tikimasi paskelbti gruodį.
„Kauno diena“ rašė, kad savivaldybė norėtų, jog kasmetinis koncesijos mokestis neviršytų milijono litų, tačiau verslininkai mano, jog tokia mokesčio suma pernelyg maža. Areną tektų valdyti nuostolingai.Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąOj Viešpatie...
1. Nesu architektas, o tik mėgėjas, man tie straipsniai neįdomu! Kam reikia tie žino kokie tie fasadai bus. Kalbu tą, kad paprastam žmogėnui su tuo nesusijusiam tai bus aišku tik pabaigoje.
2. Tas pats galioja ir jums. Diskutavau net ne su jumis pradžioje, o štai įsikišot pradėjot kažką svaisščiot, ar kas klausė tamstelės ko?
O dėl savęs, tai dar kartelį, esu mėgėjas, o mano projektų įgyvendinta 2 ir abu nuosavame sode Namas bei sandėlys Arenų bei kitų sporto objektų esu padaręs begalę, bet mėgėjiškų.
4.Vėl kalbi už mane, ko aš nesu pasakęs, bet čia jau žiū kaip ir liga...
Siūlau tarpusavyje daugiau tokiom kvailom strėlėm nesišaudyt, nes tai tik gadina vaizdą ir mažai kam įdomu. Bei naudos neatneša. Vienas apie dangų kitas apie Jūrą...
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąJei kažkas panašaus, tai dar pusė velnio
Comment
-
Asmeniškai man visai patinka stiklas, bet ką pamačiau šitose vizualizacijose tai baisu pasidarė. Gal būt tai ir skonio reikalas, bet čia mano nuomone yra baisiau už baisu. Jeigu, tai bus įgyvendinta galėsime paploti p. Vytauto sugebėjimams ir lauksime naujų staigmenų ateityje, gal būt sugalvos dar ir medines kėdes sumontuoti. Klaipėdiečiai ir neturėtų būti ramūs, vietoje katamarano galite gauti sudužusią valtelę.Uz Lietuva
Comment
-
Parašė Kranai ir Keltuvai Rodyti pranešimąSiandiena surinkines pirma santvara arenos viduje. Jei viskas eisis pagal plana ir oro salygos netrukdys (nors tai sunku atspeti) tai pirmadieni turetu jau ja pastatyti. Gerai matytis turetu nuo parkavimo aikstutes. Gal po piet bus laiko ir padarysiu kelias fotkes is vidaus.
Comment
-
Parašė Aštrusis_dantis Rodyti pranešimąJūs jau atleiskit , bet visiškai nesutinku - čia ne tai, kad cielas velnias, čia tų velnių visa gauja. Mes ką mažai Lietuvoje bukų stiklainių pristatėme? Sprendžiant iš šių vizualizacijų Miliūnas sėmėsi įdėjų iš pirmojo Lietuvoje Ambraso stiklainio dar vadinamo pieštuku arba grabu.
Comment
Comment