Parašė Rodrigez
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Rodrigez Rodyti pranešimąTruputi liudna, kai per sezono atydarymo rungtynes (Z vs. LR) susirenka vos 4000 ziurovu haleje, tai kyla naturalus klausimas, kas uzpildys nauja arena, kai joje bus 14000 vietu?
Comment
-
Asmeniškai, iš mano varpinės: nekyla noro eiti žiūrėti rungtynių, kada už bilietą gana vidutiniškose vietose reikia sumokėti 50 litų, o kartais ir daugiau. Jeigu bilietas kainuotu bent dvigubai mažiau, kas panašu, ir bus naujojoje arenoje, man tikrai nebus bėda eiti bent į 5 Eurolygos rungtynes namuose, ir kokias 8-10 LKl ir BBL rungtynių namuose, o gal netgi nusipirkti visa abonementą. Piniginė tiesiog labai kandžiojasi.
Kas dar...A, taip, baigiam OT .
Comment
-
na per si maca su lietuvos rytu tikrai daug zmoniu nebuvo su abonentais galima skelbti drasiai 50 procentu abonentu turetoju nebuvo net tam tarpe ir as nes apsurdas turet abonenta ir dar moket uz varzybas plius o kai bus lkl ir bbl su rytu tai bilietu jau pries savaite nerasi o naujojoje arenoje tikrai visi uzpiildys vietas nereikia net verkslenti
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąpavaro žmonės kai kurie gerai... abonementui šimtų litų negaili, o papildomai į rungtynes 30 litų gaila
zmones tam ir perka abonimenta, kad nereiketu atskiru bilietu pirkinet...
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ žmonės tam galva ir duota, kad suprastų, jog tas turnyras rengiamas ne Žalgirio, o bbl lygos, ir mes ten buvom lygiom teisėm, kaip visos keturios dalyvės. taip kad tai nepasiteisinimas, nes tie, kurie atėjo ir palaikė Žalgirį, jokių pasiteisinimų neieškojo
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąDaktaras, o ką Žalgiris rengia? LKL ar Eurolygą?
Del naujos arenos tai logiskiau butu pigiau pardavinet bilietus ,bet kad butu pilna ,negu brangesni ir pustuste arena. Noretusi pamatyt kokia iranga bus viduje, kokios kedes... lemia labai arenos jaukuma. Nuojauta kuzda kad bus stipriai pataupyta ir nieko gero neturesimKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė aus Rodyti pranešimąman rodos cia tu pavarai, arba ne.
zmones tam ir perka abonimenta, kad nereiketu atskiru bilietu pirkinet...KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąBaikit čia tas blevyzgas jau Eikit geriau Arenos pafotkinti.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąNuojauta kuzda kad bus stipriai pataupyta ir nieko gero neturesim
kauno.diena.lt "Dalyvio teigimu, jis į arenos infrastruktūrą ir būsimą remontą investuotų 46 mln. litų, dar penkis milijonus išleistų arenos reklamai ir populiarinimui ne tik Lietuvoje, bet ir visoje Europoje."Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Parašė MgssEY Rodyti pranešimąDrįsčiau nesutikti tavo nuojauta, nes ŪBIG planuoja į areną investuoti daugiau nei buvo numatyta konkurso sutartyje.
kauno.diena.lt "Dalyvio teigimu, jis į arenos infrastruktūrą ir būsimą remontą investuotų 46 mln. litų, dar penkis milijonus išleistų arenos reklamai ir populiarinimui ne tik Lietuvoje, bet ir visoje Europoje."KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
Comment