Na tik nereikėtų lyginti Kauno arenos su Staples center. Ir kas dėl lyginimo ir akcentavimo su lauko terasomis, tai pirmiausia siūlyčiau pagalvoti apie klimatą kuris yra Kaune ir kuris yra Los Angeles.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė kukaracha Rodyti pranešimąJokio Ledkalnio nebus bus Akropolio garazas Nr.2 ir baiktas kriukis.
Skaitome straipsnį iš naujo, tik "Kauno arena" keičiame į "Akropolio garažas", viskas labai tinka
O jei rimtai, tai nėra čia ką pilstyti iš tuščio į kiaurą, turėsim vaizdus, bus galima diskusiją pratęsti.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąkaip atrodys sunku pasakyti, reiketu palaukti ir pamatyti bent jau vizualizacijas.
Bijau, kad santykis tarp vizualizacijų ir natūralaus vaizdo bus panašiai toks, kaip
"Akropolio" garažo tuose abrozdėliuose aukščiau ir natūroje.
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąKas kur jum krypsta??? Ar iš rašlevų jūs aiškias vizijas susidarot? vieną ką pasako, kitas dalykas kaip bus realiai. Laukit rezultatų, o ne purkštaukit apie visokius garažus, akropolius ir t.t..... Paburbėt visi gudrūs.
Comment
-
Parašė r08n Rodyti pranešimąO taip, vizualizacijos. Sakykite, ką jums primena šitie vaizdai:
Bijau, kad santykis tarp vizualizacijų ir natūralaus vaizdo bus panašiai toks, kaip
"Akropolio" garažo tuose abrozdėliuose aukščiau ir natūroje.
Savo naują idėją jis neslėpdamas pavadino noru paištvirkauti.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė caaprius Rodyti pranešimąkažkur tai jau matyta.. leiskit pagalvoti..
Šiaulių arena!
Sisiodamas matai automobilių stovėjimo aikštelę, vaikščiodamas po areną matai ventiliacijos vamzdžius, laidus ir daug daug daug pilkumos, t.y. tiesiog pliko betono.
Ar nekeista, kad tas pats architektas abiejų arenų?
Ir dabar jis bando įrodyti, kad jei viskas atvira - tai Flexus idėjos ir modernumas? Absurdas. Tai pigumas.
Man šlykštus Šiaulių arenos interjeras. Tiksliau ten nėra interjero. Kaip pastatė, taip paliko. Jeigu toks pat variantas bus Kaune - valio architekte. Jūs būsite prisidėjęs prie dar vienos pigumo viršūnės.
Ir nereikia čia tos Staples Center arenos. Lietuviai nesugebėtų nė dešimtdalio kažko panašaus padaryt.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąkaip supratau, tai buvo kalbėta apie kainas arenoje esančiose kavinėse ne renginių metuArchitektūros ir urbanistikos tyrimų centras. Jau FB
Comment
-
r08n, geras pavyzdys. dar turejo buti vizualizacija su medeliais ir zolynais paskutiniame Akropolio garazo aukste. "kad garazo stogas susilygintu su salos lanshaftu"
apgailetina situacija kai norima viska padaryti kuo pigiau ir belekaip. taciau ne kas kitas, o patys architektai prie to prisideda daugiausiai. neseniai skaiciau KD interviu su Paliu. ten jis apie kazkokia architekturine sazine uzsimine. abejoju ar ji is viso egzistuoja.Occupation: igra na balalaikach v traktirach
Comment
-
Po šio posto, galimas daiktas, galiu susilaukt priekaištų, tai prašau jūsų atsiminti, kad aš visiškai žalias ir dar mokinuosi.
Tai tipo Nekropolio garažą stiklins, kaip ir buvo numatyta pagal pirminį projektą? O arena lygtais atrodys gana panašiai? Tada lyg ir visai įmanoma, kad švies žaliai. Bent jau labai tikiuos.
Comment
-
aš šiaip dar visiškai nesutinku su architekto nuomone, kad salos grožio konsepcija bus tokia, kad grožis bus iš vidaus, esmė bus iš vidaus grožėtis panorama ir t.t.. tokiame mieste kaip Kaunas kolkas negalima vystyti tokios konsepcijos. kuo gi galima bus grožėtis nuo tos arenos stogo??? akropolio garažu, KAuno grūdų gamykla? dabartiniam Kaunui arena, jei nekalbėti apie funkciją, reikia arenos tam, kad miestas pradėtų įgauti formą, atsirastų aukštesnės kokybės architektūra ir t.t...Architektūros ir urbanistikos tyrimų centras. Jau FB
Comment
-
Kadangi esu daugiau masinis vartotojas o ne architektas ar šiaip meniškos sielos žmogelis tai išreikšiu nuomone is savo vartotojiškos pusės.
Visgi tik funkcionalus statinys turi ateiti. Jei jis bus tik gražus jo laukia toks pats likimas kaip visų tų olimpinių stadionų į kuriuos sukišama milijardai, o paskui jie dūla niekieno nenaudojami (paskutinis pavyzdys kiniečių "pasididžiavimas" paukščių lizdas).
Man asmeniškai Miliūno pakeitimai atrodo sveikintini ir netgi būtini , kad arena gyvuotu. Čia dauguma bando busimus pakeitimus lyginti su Akropolio garažu. Taip istiesų šie atvejai analogiški, bet mano nuomone tik iš gerosios pusės(žinoma neginčiju to fakto kad geriau jau išvis garažo su Akropoliu toj vietoj nebutų). Jeigu Akropolio garažas būtų įstiklintas kaip parodyta aukščiau esančiose vizualizacijose patikėkit manim ten statyt automobilius būtų košmaras dėl ventiliacijos. Jei netikit nuvažiuokit i Vilniuje pastatytos neseniai Panoramos požeminius garažus, kur pastačius mašiną reikia eiti kvepuojant per burna. Kodėl butent su šitais garažais lyginu? Nes jie savo plotu panašiausi. Aš į šitą prekybos centrą daugiau nevažiuoju vien del tos nepakeliamos smalkių smarvės.
Manau Miliūno pakeitimų dėka drasiai areną galima bus dėti į turistams lankytinų objektų sarašą, nes bus galima bet kada prie kavos puodelio pasigrožėti Kaunu. O Kauno senamiestis su santaka tai ne tik Respublikos griuvėsiai ir Kauno grūdų angarai
Comment
-
Parašė shut_up Rodyti pranešimąKadangi esu daugiau masinis vartotojas o ne architektas ar šiaip meniškos sielos žmogelis tai išreikšiu nuomone is savo vartotojiškos pusės.
Visgi tik funkcionalus statinys turi ateiti. Jei jis bus tik gražus jo laukia toks pats likimas kaip visų tų olimpinių stadionų į kuriuos sukišama milijardai, o paskui jie dūla niekieno nenaudojami (paskutinis pavyzdys kiniečių "pasididžiavimas" paukščių lizdas).
Man asmeniškai Miliūno pakeitimai atrodo sveikintini ir netgi būtini , kad arena gyvuotu. Čia dauguma bando busimus pakeitimus lyginti su Akropolio garažu. Taip istiesų šie atvejai analogiški, bet mano nuomone tik iš gerosios pusės(žinoma neginčiju to fakto kad geriau jau išvis garažo su Akropoliu toj vietoj nebutų). Jeigu Akropolio garažas būtų įstiklintas kaip parodyta aukščiau esančiose vizualizacijose patikėkit manim ten statyt automobilius būtų košmaras dėl ventiliacijos. Jei netikit nuvažiuokit i Vilniuje pastatytos neseniai Panoramos požeminius garažus, kur pastačius mašiną reikia eiti kvepuojant per burna. Kodėl butent su šitais garažais lyginu? Nes jie savo plotu panašiausi. Aš į šitą prekybos centrą daugiau nevažiuoju vien del tos nepakeliamos smalkių smarvės.
Manau Miliūno pakeitimų dėka drasiai areną galima bus dėti į turistams lankytinų objektų sarašą, nes bus galima bet kada prie kavos puodelio pasigrožėti Kaunu. O Kauno senamiestis su santaka tai ne tik Respublikos griuvėsiai ir Kauno grūdų angaraiArchitektūros ir urbanistikos tyrimų centras. Jau FB
Comment
Comment