Parašė Magician
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Rieda gatvėmis, keliais, laukais mėlyna citrina - pagauk, jei sugebėsi...
-
Kažkada girdėjau, kad vienaip ar kitaip arenos pavadinimas yra neliečiamas ir tik miesto taryba nuspręs koks tas pavadinimas bus.
Na bet tokiu laikotarpiu, manau $$$ gali padaryti savo įtaką Na bet jau čia ne esminis dalykas, svarbiausia kad pati arena būtų pastatyta, ir būtų pastatyta kokybiška
Comment
-
Parašė Kobrica Rodyti pranešimąSveiki, esu naujoke siame forume, bet skaitineju jau seniai.Ypac domiuosi kaip juda arenos statybos, nes labai tikiuosi, kad Kaunas pagaliau atsigaus
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąAlaus arenaI love INNUENDO!
Comment
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimąJei taip ir vadintųsi "Alaus arena", tai nesupykčiau
Comment
-
Parašė Kobrica Rodyti pranešimąLabai juokinga Turejau galvoje, kad nepavadintu kokia utenos ar panasiai.Galetu buti zalgirio arena ir vsio
Comment
-
Parašė mindo2a Rodyti pranešimąo kodėl būtent Žalgirio arena? Mano manymu greiausias variantas būtu tiesiog Kauno Arena.Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė mindo2a Rodyti pranešimąo kodėl būtent Žalgirio arena? Mano manymu greiausias variantas būtu tiesiog Kauno Arena.
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąApie arenos pavadinimą jau kalbėta ne kartą ir ne du Aišku, nuomonių yra visokių, kaip visada... Tačiau aš manau, kad arenos pavadinimas turėtų būt kažkuriam laikui "parduotas" kokiam nors prekiniam ženklui
Comment
Comment