Gal kas jau turite informacija,nuo kada jau prades fasado formavima ir dengima?Ir iomu pasidare,ar pagal stogo plota ji bus didesne,nei Cido arena,nes ten dar tas trekas kiek prideda ploto? :d ACIU
/\ nu pagal įdėją turėtų tikrai būti didesnis stogas, trekas tai ne 7500 ar kiek ten daugiau vietų, mano galva o kur dar didesnis papildomų patalpų skaičius
Tiesą sakant, Vilniaus ir Kauno "lenktynės", man regis, apskritai rūpi tik kauniečiams... Šaunu, kad turėsite didelę naują areną - svarbiausia, kad atsipirktų ateityje.
Tiesą sakant, Vilniaus ir Kauno "lenktynės", man regis, apskritai rūpi tik kauniečiams... Šaunu, kad turėsite didelę naują areną - svarbiausia, kad atsipirktų ateityje.
Sutinku, gal ne tiek lenktynės, kiek noras užimti prideramą vietą, nebūt nustumtiems į šoną. Ko Vilniui lektyniauti su kažkuo, jei beveik viskas, kas būtina, pateikiama vos ne ant lėkštutės, kai tuo tarpu kiti dėl "gardesnio valgio" šaukšto priversti vos ne kruvinai kovoti. Gal tik kai kurių asmenų ambicijos ir noras pasityčioti sukuria lenktybių įspūdį.
zinant vilniaus sugebejima parazituoti kitu miestu saskaita nebuciau toks tikras. manu bus daroma viskas kad finalai vyktu ne Kaune.
Žinant vieno miesto susiširdinimą ir susisvarbinimą kitų miestų sąskaita, nenustebčiau jei legendiniame Kaune- Europos centre- vyktų. Vistik iki tol manau bus rėkiama ir blevyzgojama visur
Žinant vieno miesto susiširdinimą ir susisvarbinimą kitų miestų sąskaita, nenustebčiau jei legendiniame Kaune- Europos centre- vyktų. Vistik iki tol manau bus rėkiama ir blevyzgojama visur
Tik to šitoje temoje ir betrūko. Pradėkit dar apie Nacionalinį stadioną ginčytis. Idiotai...
Comment