krantinė labai gražiai sutvarkyta ten palei Nemuną. tikiuos bus tokia iš visų pusių
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Deryboms dėl arenos valdymo kliūčių nebėra?
Atrodo, kad Kauno miesto savivaldybei įtiko vienintelio statomos arenos operatoriaus konkurso dalyvio pateikto verslo plano patikslinimai. Greitai gali prasidėti derybos.
Voką su reikalautais arenos valdymo sąlygų patikslinimais atplėšę savivaldybės tarnautojai atsiduso.
„Atrodo, kad einame prie dalykiško bendravimo ir jau greitai galėsime skelbti derybų pradžią“, - sakė Kauno savivaldybės Viešųjų pirkimų ir koncesijų skyriaus vedėjas Raimondas Mačikėnas.
Derybų pradžios data gali paaiškėti kitą savaitę.
„Kauno diena“ ne kartą yra rašiusi, kad su vienintelio arenos koncesijos konkurso dalyvio pateiktu rūmų valdymo modeliu susipažinusi komisija buvo ėmusi abejoti, kad derybos prasidės. Pasiūlyme buvo apstu neaiškių detalių, dėl kurių nesutartus konkursą tektų nutraukti.
„Kauno Žalgirio rėmėjo“ ir „Kauno futbolo ir beisbolo klubo“ konsorciumui buvo leistą patikslinti, kai kurias sąlygas.
http://kauno.diena.lt
Comment
-
Parašė Kaunietis_Zygis Rodyti pranešimąO man krantinės norėtusi kokios nors modernesnės.Rieda gatvėmis, keliais, laukais mėlyna citrina - pagauk, jei sugebėsi...
Comment
-
Parašė Depeche Rodyti pranešimąPastebėjau, kad yra nemažai žmonių kurie neturi idėjų ir tik sugeba kritikuoti, jei jau kritikuoji tai bent pasakyk kaip būtų gražiau, o ne šikt į miltus.
Comment
-
Parašė Depeche Rodyti pranešimąPastebėjau, kad yra nemažai žmonių kurie neturi idėjų ir tik sugeba kritikuoti, jei jau kritikuoji tai bent pasakyk kaip būtų gražiau, o ne šikt į miltus.
Comment
-
tai manau, kad tikrai sutvarkys, dar manau visai gerai būtų suoliukų pastatyt saloje. man labai patiktų. šiaip esu prieš salos urbanizavimą, tačiau pritarčiau kokiai kavinei netoli arenos ir panašioms pramogoms. o jei rimtai, tai manu, kad laikui bėgant, salos žaliasis plotas mažės...Architektūros ir urbanistikos tyrimų centras. Jau FB
Comment
-
Parašė Athens Rodyti pranešimątai manau, kad tikrai sutvarkys, dar manau visai gerai būtų suoliukų pastatyt saloje. man labai patiktų. šiaip esu prieš salos urbanizavimą, tačiau pritarčiau kokiai kavinei netoli arenos ir panašioms pramogoms. o jei rimtai, tai manu, kad laikui bėgant, salos žaliasis plotas mažės...
Comment
-
Parašė Kaunietis_Zygis Rodyti pranešimąO aš nemanau, kad kavinės veiks, kai neveiks arena. Juk sporto halėje kavinės ir barai neveikia visą laiką.
P.S. O visi kiti komentatoriai mažiau nervuokitės, nes nupliksitNo one really knows
Which way the wind blows
Comment
-
Parašė Kaunietis_Zygis Rodyti pranešimąO aš nemanau, kad kavinės veiks, kai neveiks arena. Juk sporto halėje kavinės ir barai neveikia visą laiką.
P.S. O visi kiti komentatoriai mažiau nervuokitės, nes nupliksit
Comment
-
Parašė Athens Rodyti pranešimąna, jei kavinės bus pačioj arenoj, tai manau kainos ten...Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė rimantasg Rodyti pranešimąTai oj oj gaila negi bus už kavos puodelį 4 Lt paklot, gi ne alaus pagert eini, o į normalų renginį normalioj arenoj. tai ir saugiklis - tos aukštos kainos.
Comment
-
Naujas Kauno arenos veidas – daug terasų
http://kauno.diena.lt/naujienos/mies...-terasu-227365
gal kas turi foto medziagos is pristatymo?Occupation: igra na balalaikach v traktirach
Comment
Comment