matosi, kad tą jungtį su "žemynu" nukasus net ir be jokių smailių palei krantinę tekėt vanduo normaliai pradėtų
Daktarai, protingiems aiškint nereikia, kas bus nukasus tą pralaidą. O kvailiams neįaiškinsi vistiek, todėl nebūtina kartotis
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Daktarai, protingiems aiškint nereikia, kas bus nukasus tą pralaidą. O kvailiams neįaiškinsi vistiek, todėl nebūtina kartotis
matai, aš turbūt pirmą kartą nuotraukoj taip gerai įvertinau tos sankasos dydį, ir tiesiog taip gavosi, kad pirštai greit sudėliojo, ką mąsčiau tuo metu
/\ ėė čia tikrai geras klausimas, apšalę stebim rezultatą, o nė velnio nesuprantam, kaip jis pasiekiamas šiaip bent jau aš nesu užmatęs niekur propelerio komentarų šiuo klausimu, taigi norėčiau ir aš, ir turbūt visi išgirsti, jeigu ne paslaptis, kaip viskas vyksta
Kiek man zinoma tai akiniai tokie yra pro kuruos viskas matoma o vaizdas pro lektuve kamera imontuota Ar ne ?
- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
/\ ėė čia tikrai geras klausimas, apšalę stebim rezultatą, o nė velnio nesuprantam, kaip jis pasiekiamas šiaip bent jau aš nesu užmatęs niekur propelerio komentarų šiuo klausimu, taigi norėčiau ir aš, ir turbūt visi išgirsti, jeigu ne paslaptis, kaip viskas vyksta
O man klausimas pasistojo, kai fotkini, tu matai ką fotkini kažkokiame ekrane, ar na ūra taip sakant ?
Tokie dalykai nesidaro na ura. esu kiek patobulines savo iranga-tad fotkinu sededamas automobilyje. Galiu jei kas vairuotu automobili nuskrist paskui ji per visa kauna sededamas masinoje. Tad kaip sakoma galiu net sekti atstumu automobili taip, kad niekas net neitars kad ji kas seka
ner cia nieko sudetingo, jei kas noretu pats toki dalyyka isisgyti-kreipkites-padesiu
keisciausiai buna kai zmones pamato skrendanti miestu lektuva, kuris atskrenda is nezinia kur ir nuskrenda nezinia kur
sveiki,siandien teko nuvaziuot i laisves aleja,tai nutariau uzlipt ir ant akropolio garazo.oras nekoks,bet vienas dalykas labai pakele nuotaika,ogi,galbut turesim LIVE CAM?????
Comment