Parašė ilestmort
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Parašė Aštrusis_dantis Rodyti pranešimąKo ten tikrai nereikia tai akropolio su jo garažu,
Comment
-
ilestmort
o, Aštrusis dantie, pabandysiu Jums atsakyti į keliamus klausimus ir pasvarstymus. bet visų pirma noriu persiprašyti visų kitų, kurie mano, jog aš neturiu teisės į nuomonę.
Parašė Aštrusis_dantis Rodyti pranešimąO kaip nors argumentuoti šį nepritarimą nenorėtumėte? Salos koncepcijos konkursas bent jau man tikrai ne pavyzdys, nes kaip Kaune vyksta miesto plėtros konkursai niekam nepaslaptis.
jeigu tu sakai, kad nereikia salos koncepcijos konkurso, tai pasiūlyk geresnę išeitį. mano žiniomis pasaulyje kol kas nėra surastas geresnės urbanistinių idėjų sklaidos ir įgyvendinimo pradžios nei konkursai. darau išvadą: tu manai, jog už konkursus geriau šaraškino kontoros kur nors kauno savivaldybėje.
Parašė Aštrusis_dantis Rodyti pranešimąAš pavyzdžiui esu už areną saloje ir manau, kad ten jai pati tinkamiausia vieta, ...
Parašė Aštrusis_dantis Rodyti pranešimą.. o vat šalia esntis Akropolis su savo garažu visiškai ne savo vietoje.
Parašė Aštrusis_dantis Rodyti pranešimąSavo nuomone galiu argumentuoti, tik tai daug vietos užims, pasakysiu trumpai - arena miesto vienas iš simbolių ir visa jos semantika tam skirta (tvirtovės, forto idėja - 9 Kauną supantys fortai ir centrinė tvirtovė), arenos matomumas puikus iš visų pusių dėl ko jos architektūrinė išraiška bus labai gerai matoma.
kame vertybė, jog arena matysis iš visų pusių? kokią semantinę prasmę turi tai? jokios. gal nori pasakyt, jog miesto siluetui duos naudos? abejotinai. ir jau tos arenos architektūriė išraiška tikrai nėra tokia, jog galėtų būti pagrindinis Kauno eksponentinis darinys. ypač saloje.
Parašė Aštrusis_dantis Rodyti pranešimąUrbanistiškai vieta irgi tinkama, patekimai į areną nekomplikuoti, žmonių srautams yra kur išsisklaidyti, gyvenamieji rajonai per pakankamą atstumą.
patekimai nekomplikuoti? tai galėjo nestatyt naujo tilto jei jau nekomplikuoti.
žmonių srautams yra kur išsisklaidyti? be abejo erdviau nei senamiesčio gatvelėse, bet dar erdviau prie Karmėlavos ar Sargėnų.
ir koks gėris, kad gyvenamieji rajonai per atstumą? gal ta arena skirta ne tiems žmonėms, kurie gyvena gyvenamuosiuose rajonuose?
Parašė Aštrusis_dantis Rodyti pranešimąBe to miesto svečiai atvežami į patį miesto centrą, o ne kažkur į autostradą (čia jau iš miesto ekonominės pusės didelis pliusas, gal Kauno centras po 7 val. nebebus tokia šešėlinė zona).
Parašė Aštrusis_dantis Rodyti pranešimąKo ten tikrai nereikia tai akropolio su jo garažu, kuris ir mąsteliu, ir išplanavimu toje vietoje yra visiška klizma, bet deja to jau nebepakeisi.
Parašė Aštrusis_dantis Rodyti pranešimąVienintelis nepageidaujamas dalykas būtų jei salą toliau urbanizuotų. Jūs gal pasidomėkite kokio dydžio yra ta sala ir kiek joje vietos užima arena. O kokie būtų jūsų argumentai be "žaliųjų" teorijų?
o jūs gal pasidomėkite, kur pasaulyje vyksta analogiški reiškiniai? dar neradau atitikmens. pasidomėkite, kiek Lietuvoje yra tokių salų. ir jeigu jau tiek nedaug (1-a) - tai gal pasistatyti didžiausią krepšinio areną, kuri bus išlaikoma už kauniečių pinigus nėra pats idealiausias dalykas.
kokių "žaliųjų" teorijų?
Comment
-
http://www.fotoskrydis.lt/kauno-arena-statybos-eiga/
patalpinau daugiau fotografiju is sios dienos sesijos. statybos tikrai vyksta net sestadieni.
www.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
Šiandien kelias nuotraukas ir aš padariau nuo akropolio garažo paskutinio aukšto. Aišku su propeleriu net nesilyginsiu, tik tiek kad mano truputį kitu kampu ir iš to paties taško .
Bendras vaizdas
Iš arčiau
Nors kaziuko mugė ir šeštadienis, tačiau darbininkų vistiek kaip skruzdėlyne skruzdėlių
Comment
-
Na, statybininkai iš tiesų savo darbą atlieka puikiai . Belieka tikėtis, jog ir savivaldybė savo darbą atliks - laiku pervedinės pinigus . Būtų man kas nors prieš 9-10 mėn. pasakęs, kad po tiek mažai laiko jau bus pastatyta tiek daug, greičiausiai tą žmogų būčiau kvailiu išvadinęs .
Dėkui abiem už nuostabes foto
Comment
-
Velgi zinios is asmeniniu rysiu, rysiu kurie bendrauja su Vetrunos valdzia. Ju teigimu, Vetruna spjaudosi laimejus si konkursa. Esme: Kol kas Vetruna is valdzios negavus ne lito, nes sutartis pasirasyta slyksciai. Slyksciai tuo, jog Vetruna dabar pasiemus bankine kredito linija visam siam projektui, ir pinigus gaus tik pridavusi objekta. Mazdaug pasiskolinat is banko, o kai baigsit, savivaldybe paskola grazins uz jus. O priduodant objekta gali buti ivairiu bajeriu, kaip neatitikimu ieskojimas, o uz juos mokejimo mazinimas. Del ko beveik neabejojama kad taip bus. Tad skirtuma tarp paskolos ir savivaldybes mokejimo po pridavimo teks dengti paciai Vetrunai.
Kas esate susidure su didziuju Maximu statymo strategija ir zino kaip VP tokiu budu dulkina rangovus, tas turetu suprasti apie ka as.
Taciau zinoma viena jog statybos nesustos, nes jas sustabdzius pinigu jokiu nebutu, o dabar jau geriau tiketinai maziau nei nieko. Beje, skubejimas irgi seka is to jog norima kuo greiciau viska prastumt ir greiciau ta karcia piliule nuryt. Is vienos puses greitis gerai, klausimas kaip bus su kokybe.
Vienintelis pliusas ka mato Vetrunos vadovai tai atejusi krize, kad islaikoma veikla, imone dirba, technika nestovi, kas leis greiciau vel stoti i musi del objektu kai rinka prades kilti. Tikimasi kad iki arenos statymo pabaigos rinka atsigaus. Na dar ir aisku PR'iniai dalykai.
Pasakysiu kaip visada, norit tikekit, norit ne.
Comment
Comment