Parašė ilestmort
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė ilestmort Rodyti pranešimąman irgi įdomu. laikau kumščius, kad neatsirastų.
Comment
-
ilestmort
Parašė fredis Rodyti pranešimąO kodėl tu nori, kad neatsirastų?
Comment
-
ilestmort
kauniečiai, tai kur tas salos erdvių koncepcijos konkursas? kur? gal jums patiems gana lot? mano nuomonę žinote, kaip ir aš jūsų. bet negaliu nepasidžiaugt kai kas nors einasi šitam objektui blogai ar nesieina iš viso. žinau, kad rezultate jūs turėsite tą savo areną - tai jau de facto, bet man visvien paglosto širdį, kad nesuranda koncesininkų (kaip gediminasJa rašo -koncepcininkų), kai griūva nusikalstamas Žalgirio valdymo modelis, kai Kauno valdžią vis pakrato koks skandalas - nes tada viskas pasidaro daug aiškiau ir suprantamiau... ir tt.
Comment
-
ilestmort
Parašė Dzipas Rodyti pranešimąĮdomiausia tai, kad labiausiai salos pokyčiams priešinasi tie kurie joje arba aplamai nebuvę, ar buvę tik kartą gyvenime Įdomi tendencija tsakant...
Comment
-
Parašė ilestmort Rodyti pranešimąjeigu taikai man - tai tu neteisus.
Comment
-
ilestmort
Parašė Dzipas Rodyti pranešimąTai ponas skelk, kada paskutinį kartą buvai saloje, ir kaip dažnai ten užsuki?
Comment
-
Parašė ilestmort Rodyti pranešimąpaskutinį kartą buvau prieš statybas. dabar deja ne LT, bet kai grįšiu - būtinai aplankysiu. tai, kad aš nepritariu arenos reiškiniui saloje - dar nereiškia, kad man neįdomi arenos statyba apskritai.
Comment
-
ilestmort
Parašė Dzipas Rodyti pranešimąO aš kaip tik džiaugiuosi kad arena bus ten ir pagaliau sala atsigaus, nes prieš tai ji buvo tinkama tik jaunimėlio girtuokliavimui, šūnų kakalų muziejui, ir porelių pasigraibymams
Comment
-
Parašė Dzipas Rodyti pranešimąO aš kaip tik džiaugiuosi kad arena bus ten ir pagaliau sala atsigaus, nes prieš tai ji buvo tinkama tik jaunimėlio girtuokliavimui, šūnų kakalų muziejui, ir porelių pasigraibymams„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė G-Shock Rodyti pranešimąnesinori anksčiau laiko rėkauti, tačiau šiame klipuke bent jau man pasigirdo pirmą kartą magiškų žodžių statybose derinys: "Papildomi darbai"... įdomu būtų apie tai plačiau ką sužinoti...
Comment
-
Parašė Chipsas Rodyti pranešimąKiek supratau iš video kals dar papildomų polių? Nebus taip,kad atsiras dar tokių papildomų darbų ir neįtilpsim į 169mln litų ???
Comment
-
Parašė Chipsas Rodyti pranešimąKiek supratau iš video kals dar papildomų polių? Nebus taip,kad atsiras dar tokių papildomų darbų ir neįtilpsim į 169mln litų ???Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąna vienas is apejimo budu sio dalyko mau yra imanoma tai, kad papildomi darbai bus vykdomi pagal atskira sutartiTas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...
Comment
Comment