Žiauriai gražiai atrodo iš tikro. O jei dar bus GERAS naktinis apšvietimas koks tai iš vis pasaka
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąStiklai giliau.
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąNet neįsivaizduoju, bet tikrai neilgai. O kam klausi, nejaugi ten prieplauka yra kažkokia? Vienas mano pažįstamas planuoja plaukti iš Jurbarko kartkartėmis į Kauno areną. Kas visai įdomu ir tikrai dbr daug prieplaukų yra Nemune tarp Kauno ir Klaipėdos. Aišku tiems laivams ir mokestis kažkos turėtų būti pakankamai didelis, nes tik prie pinigo žmonės gali sau leisti turėti jahtas...
P.S. visai neseniai skaičiau apie atnaujintą Dublino Aviva stadioną, rungtynių dieną kilometro spinduliu negalima privažiuot, aišku ten kiti niuansaiYou can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Parašė Krokas Rodyti pranešimąAs tai vis nesuprantu tai tie laiptai antram aukste bus lauke???
Comment
-
Parašė Skrandis Rodyti pranešimąŽalgirio gerbėjų klubo nariai nuraminti dėl arenos kėdžių. Rašoma, kad situacija išspręsta teigiamai.
Norintys sužinoti daugiau kviečiami tapti klubo nariais http://www.zalgiris.lt/LT/naryste/zalgirio-klubas/
:]
Man tik įdomu, čia tave "prigydė" ar tu mus bandai "prigydit"?Paskutinis taisė dolfis; 2010.10.21, 16:27.
Comment
-
Parašė K_os Rodyti pranešimąMes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąMan nepatinka. Pykit nepykit, bet primena eilinį "ofisyną". Jokio polėkio, metaforų, sporto aukštinimo šiame pastate nematau.
Tik nereikia pradėti lia lia dėl Vilniaus. Vilniaus sporto kompleksai - apskritai gyli ši..a.
Comment
-
Parašė aras991 Rodyti pranešimąMan irgi taip iš pradžių atrodė, bet kai kiekvieną dieną matai, kažkaip jaukiai ta arena pradėjo atrodyti. Neišsišoka kokia nors įspūdinga architektūra. Dera prie bendro miesto išvaizdos, bet dar reiktų sulaukt fasado užbaigimo, tada galėsim daryt išvadas. Viskas paprasta, bet vis tiktai turėtų atrodyti gražiai...
Tikėkimės, kad taip ir bus. Gal iš tikro reiktų man nuvažiuoti pažiūrėti realybėje...
Parašė Mjso Rodyti pranešimąNepamirškit, kad miesto centras praktiškai. Ji ir negali atrodyt kaip arena
Comment
-
Parašė aras991 Rodyti pranešimąMan irgi taip iš pradžių atrodė, bet kai kiekvieną dieną matai, kažkaip jaukiai ta arena pradėjo atrodyti. Neišsišoka kokia nors įspūdinga architektūra. Dera prie bendro miesto išvaizdos, bet dar reiktų sulaukt fasado užbaigimo, tada galėsim daryt išvadas. Viskas paprasta, bet vis tiktai turėtų atrodyti gražiai...
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąPer daug išsišoktų iš konteksto. Mano nuomone.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąPer daug išsišoktų iš konteksto. Mano nuomone.
Comment
-
[QUOTE=oranger;480869]Teisingai, kartais kokios nors nežymios iš pirmo žvilgsnio dizaino ar apdailos detalės gali daug ką pakeisti, pagerinti bendrą įspūdį.
Tikėkimės, kad taip ir bus. Gal iš tikro reiktų man nuvažiuoti pažiūrėti realybėje...
Atvažiuok, pats geriausiai įsitikinsi. Nesu absoliučiai tikras, ar geriausias variantas pasirinktas, bet žiūrisi neblogiausiai.
Comment
Comment