Parašė GediminasJa
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vyksta tas pats kas ir Panevėžyje, statant areną. Pirminis projektas vienoks, galutinis kitoks.
Pora citatų iš spaudos:
Viena didžiausių Lietuvos statybos bendrovių "Panevėžio statybos trestas" (PST) statys beveik 90 mln. litų vertės areną Panevėžyje.
Nacionalinės svarbos objektu pripažintos Panevėžio universaliosios sporto arenos kaina nuo 86 mln. šoktelėjo iki 108 mln. litų. ...
Comment
-
Parašė Xeonas Rodyti pranešimąJūsų žiniai stiklai dedami antra diena. Vakar pirmuosius didžiuosius 8 stiklus pastatė į vietą.
Comment
-
Parašė WooHoo Rodyti pranešimąGaliu pasakyti tik tiek, kad vien Cor-Ten medžiagos, kainavo apie 1000 Lt/m2, pats mačiau pasiūlymą.
O dar pridėjus visa kita, manau apie 2000-3000 Lt/m2 būtų kainavę. Tai vat skaičiuokitės ir nesiginčykite
Dėl Cor-Ten medžiagos - ką tik padariau nedidelį eksperimentą - paskambinau į Ruukki ir paklausinėjau apie Cor-Ten medžiagos ir montavimo sistemų kainas...
Cor-Ten iš esmės yra dviejų rūšių - standartinių gabaritų kasetės ir juostos iš kurių gaminami visi nestandartiniai gaminiai. Štai kainos už m2 kurias man pasakė:
Kasetės 160lt+50lt(kasetė+laikančioji sistema)+PVM/m2 (kampinė 190lt+50+PVM)
Iš juostų gaminamiems nestandartiniams gaminiams maksimalus pabrangimas +10%-25%...
Taigi skaičiuojant maksimaliai pabrangusią kainą su PVM gauname 370lt/m2...
Pridėkime Aliuminio/stiklo sistemos kainą, kuri bus kokie 300-400lt/m2 ir gauname apie 700-800lt/m2 VISOS FASADO SISTEMOS... Tūkstančiai jūs atsiprašant tūkstančiai... Kaip jau minėjau - už tokią kainą galima ir paauksuotus fasadus sudėti. Ir tai aš čia paklausiau MAŽMENINĖS kainos... Jei dar yra fantastų tikinčių fasadais po 4000lt/m2 tai telieka juos siųsti įsisąvinti Valdovų rūmų statybos lėšas.
Kadangi nematau prasmės diskutuoti su žmonėmis neišmanančiais šių klausimų, bet garsiai šaukiančiais, tai siūlau baigti šią diskusiją, į pasisakymus fasadų klausimu daugiau nebereaguosiu. Jei kažkieno savimeilė neleis ramiai užmigti nepasakius "paskutinio žodžio" - pirmyn, sėkmės išsiliejinėjant ir gydantis kompleksus.
Comment
-
Parašė Xeonas Rodyti pranešimąJūsų žiniai stiklai dedami antra diena. Vakar pirmuosius didžiuosius 8 stiklus pastatė į vietą.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąiš kurios pusės?
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąnu aš nuo Akropolio nieko nemačiau...nei didžiųjų, nei mažųjų bet norėtusi tikėt, jog kažkur tie 8 didieji stiklai visgi slepiasi )))KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Comment
-
Parašė Aštrusis_dantis Rodyti pranešimąLia lia lia...
Už tavo pasakytas aliuminio fasadų kainas kažin ar pvc langus tokiam projektui nupirktum (gal ir nupirktum, nesigaudau šioje srityje), bet apie aliumo fasadus tai pamiršk (šitoj sritį gaudaus..).
Nesakau aš, kad 4K/m2 turėjo kainuoti, bet tikrai daugiau nei 2K/m2.
Comment
-
Comment
-
Parašė Xeonas Rodyti pranešimąNea. Vakar vakare darė nuotraukas, bendradarbis rode kaip vietoj stovi pirmieji stiklai beje juos dėjo apie 3-5 h tik.
Comment
-
Parašė Xeonas Rodyti pranešimąNea. Vakar vakare darė nuotraukas, bendradarbis rode kaip vietoj stovi pirmieji stiklai beje juos dėjo apie 3-5 h tik.
Comment
Comment