Parašė Kaunas_Jazz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Kaunas_Jazz Rodyti pranešimąnem ten vedzioja sildyma dabar
Comment
-
Parašė taspac Rodyti pranešimąKazka netaip supratai. Tikrai yra liejamas betonas, juk aiskiai foto matosi, kad stovi auto betono maisytuvai bei liejimo masina, plius matosi pats betonas. IMHO sildymas (arba tai saldymas ledo arenai) jau isvedziotas, tai tie balti vamzdeliai. Dabar juos jau uzpylineja betonu. Aisku nezinia ar tai bus vienintelis sluosnis ir pan...
Comment
-
Parašė Kaunas_Jazz Rodyti pranešimąistikruju, neatkreipiau demesio i betona. jus teisus - betonuoja. taciau kaip priejom prie tu vamzdeliu, Vesaite man atrodo paklause ar tai salymo isvedziojimai, o tas jau sefas sako, ne cia sildymui isvedziota
Comment
-
Parašė Zosys Rodyti pranešimąnu va jūs abu tokie geri, protingi, savarankiškai mąstantys... bet tik tol, kol pavieniui. Na o dabar atsakykit sąžiningai - kai jūs sirgalių kailyje išeisit iš rungtynių, kur jūs visi patrauksit? Bet tik sąžiningai. Juk jūs visi sirgaliai laikotės ir ganotės kaimenėmis (pardon už palyginimą). Naujas arenos monstras po rungtynių išspjaus jus, ir tada jau jus visus susiurbs kaimyninis monstras "Akropolis". O iš "Akropolio" jau žiūrėk ir čiučia-liulia laikas, nes ryte anskti į darbą. O taip ir bus. Senamiestyje net šuo nesulos nuo jūsų buvimo.
1.Ar Zosiui nepatinka kad zmones eis i Zalgio arena ir eina i Akropoli ?
2. Ar nejimas i Zalgirio Arena ar Akropoli yra kuom nors pranasesnis uz ejima i siuos objektus?
3.Kodel Zalgirio arena vadinate monstru?
Comment
-
Parašė Kaunas_Jazz Rodyti pranešimąistikruju, neatkreipiau demesio i betona. jus teisus - betonuoja. taciau kaip priejom prie tu vamzdeliu, Vesaite man atrodo paklause ar tai salymo isvedziojimai, o tas jau sefas sako, ne cia sildymui isvedziota
Comment
-
Operacija kedes.
Parašė woofer Rodyti pranešimąjo...finala kaune galime pamirsti.nors ir sian kedes uzsako,bet montuot gales pradet sausi,o baigt balandi.susishiko vetruna garantuotai.nebent reik pasamdyt 15000 darbuotoju kad kiekvienas imtu kedes ir prisukinetu.baigtu per viena diena.
„Žalgirio arenoje bus montuojamos kompanijos „Irwin Seating Company" gaminamos kokybiškos kėdės. Užsakymas jau pateiktas gamintojui", - tikino Žalgirio areną statančios įmonės atstovai.
Comment
-
Parašė Specas Rodyti pranešimą„Žalgirio arenoje bus montuojamos kompanijos „Irwin Seating Company" gaminamos kokybiškos kėdės. Užsakymas jau pateiktas gamintojui", - tikino Žalgirio areną statančios įmonės atstovai.
1- Kedziu dar nera.
2- ju nera , nes nepagamintos.
3- jos nepagamintos, nes niekas net neuzsake.
nesuprantu ,kad trukde uzsakyt. Geriau is anksto uzsisakyt ir tegul pastovi , negu skubiai veztis. Kiek suprantu , gamins jas gana stambi bendrove, o Vetruna turbut mano ,kad jei pasaulio bamba ir visi prie ju prisitaikys.
GAl yra norinciu lazintis , kad Vetruna savo darbu arenoje nebaigs iki vasario 1 ?KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąKaip taip galima teigti, jeigu :
1- Kedziu dar nera.
2- ju nera , nes nepagamintos.
3- jos nepagamintos, nes niekas net neuzsake.
nesuprantu ,kad trukde uzsakyt. Geriau is anksto uzsisakyt ir tegul pastovi , negu skubiai veztis. Kiek suprantu , gamins jas gana stambi bendrove, o Vetruna turbut mano ,kad jei pasaulio bamba ir visi prie ju prisitaikys.
GAl yra norinciu lazintis , kad Vetruna savo darbu arenoje nebaigs iki vasario 1 ?
Comment
-
Operacija kedes.
Parašė Kaunas_Jazz Rodyti pranešimątu nepyk, bet juokingai atrodai. Tu bent 1 procentą žinai oficialių arenos reikalų? Nieko nežinodamas rašinėji savo išmanymus. Iš kur tu žinai kad kedžių nėr? is kur žinai kad jos nepagamintos? is kur žinai kad neužsakytos? Keisti man tokie ciuvai
Citata:"Jokių skambučių ar žinių iš "Vėtrūnos" dėl arenos kėdžių užsakymo nesulaukėme. Dabar dar neturime jokių dokumentų, nors buvome pateikę sutarties projektą ir mokėjimo sąlygas."
Aisku viena:jog niekas cia neaisku....
Comment
-
Parašė Specas Rodyti pranešimąCitata:"Jokių skambučių ar žinių iš "Vėtrūnos" dėl arenos kėdžių užsakymo nesulaukėme. Dabar dar neturime jokių dokumentų, nors buvome pateikę sutarties projektą ir mokėjimo sąlygas."
Aisku viena:jog niekas cia neaisku....
Comment
-
Parašė Kaunas_Jazz Rodyti pranešimąziniasklaida irgi nezino visos tiesos. tiesa slypi kazkur anapus.
Comment
Comment