Parašė MikasRidikas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
del stovejimo aiksteles nuo prospekto puses tai as ir nesuprantu, kokio velnio, gi galejo uz arenos ar toleliau kur padaryti, dabar visa vaizda uzstos... Plius kiek atsimenu ankstesnese vizualizacijose buvo planuojamas pagrindinis iejimas kaiptik is sitos puses kur dabar rodoma aikstele, tai kaip dabar bus? ar cia neteisinga vizualizacija?Paskutinis taisė Kestykas; 2010.09.03, 14:50.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąčia ką man vienam gražiai ir jaukiai atrodo, kai aplink vaizduojama žalia aplinka? nematau tragedijos, labai smagiai vizualiacija suėjo, labai švelniai arena įsilieja į salos aplinką, tik vat tas parkingas toks biški šūdspuogis, bet visa kita man patinka
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąčia ką man vienam gražiai ir jaukiai atrodo, kai aplink vaizduojama žalia aplinka? nematau tragedijos, labai smagiai vizualiacija suėjo, labai švelniai arena įsilieja į salos aplinką, tik vat tas parkingas toks biški šūdspuogis, bet visa kita man patinkaMes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Aiškiai matosi kai kurie vizualizacijų netikslumai ypač iš vidaus . Realybėj vaizdas skirtis turėtų. Kas dėl parkingo tai juk anksčiau buvo skelbta, kad iš prospekto arena matysis aukštu žemesnė nei nuo upės. Žodžiu, tiek išlaukę, tiek visokių papašymų matę, manau kokia realybė bus pamatysim pastačius
Comment
-
Visi kazkuom nepatenkinti. Gal geriau dekime viltis ne kaip ji atrodys, o ar laiku pastatys, kad veliau neturetume raudonuoti pries visa Fiba ir Europa. Bus ta arena galu gale, kad ir su minimaliais kastais, bet visgi bus. Geriau jau sutvarkykime idealiai aplinka salimais, nes vizualizacijose aplinka kur kas labiau lenkia realybe.
Comment
-
na realiai tikrai, bent jau pastatytu kaip bus taip bus, aisku visada norisi kad viskas kuo geriau butu. O aplinka jei sutvarkys, tai bus didelis pliusas, reik naikint ta sunu sikdykla miesto centre ir tureti europini parka, kur zmones galetu per pietu pertrauka ateiti suvalgyti sumustini, savaitgaliais pasivaikstineti, pazaisti futbola, krepsini
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąKas nors? Su fotiku? Geru?
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąJeigu tik pasižada sumedžioti kiek įmanoma daugiau informacijos...
Ai, aš nesikišiu. Pats neturiu, tai ir neisiu
Comment
Comment