Ar dirba,is paziuros,150 statybininku kaip ''Vetrunos" vadovas kalbejo ir zadejo?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąO ką jiems ten veikti? Viduje įrenginėja grindis, o lauke laukia stiklo fasadams. O vidų įrenginės koncesininkas.Occupation: igra na balalaikach v traktirach
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąNa aliuminis fasadas ir plastikinis langas yra du labai skirtingi dalykai. Man asmeniškai neteko matyti kad paketus į aliuminio fasadą montuotų iš vidaus, nes paprastai sudėjus paketus ant aliuminio dedasi apdailos ir užbaigimai. Na kolkas man fasadas neatrodo užbaigtas iki tokio lygio kad beliktu sudėti tik paketus.
Manau bus paketai montuojami iš mechanizmo, taip bus paprasčiau susikelti ir pačius paketus ir dirbti patogiau, tik klausimas kam tiek laiko tada tie pastoliai stovėjo..?
Comment
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimąGal tokio fasado panašių pavyzdžių yra tarp Vilniaus dangoraižių?
Comment
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimąGal tokio fasado panašių pavyzdžių yra tarp Vilniaus dangoraižių?
Paskutinis taisė Jegermeister; 2010.08.24, 18:21.
Comment
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimąple, Viktorijos fasadas man vienas iš baisesnių. Hanner "pieštuko", Bites būstinės fasadai žymiau geriau žiūrisi.______________
The Division Bell
Comment
-
Ar "Vėtrūna" spės laiku pastatyti Žalgirio areną?
Rytoj turėtų paaiškėti, ar žadėjusi laiku pastatyti Žalgirio areną bendrovė "Vėtrūna" nenuvils kauniečių ir visų, laukiančių vyrų Europos krepšinio čempionato varžybų Kaune kitais metais.
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąBet normalios vizualizacijos,tai taip ir nematėme, kaip atrodys nuo Akropolio garažo, nuo kurio ir dažniausiai nufotkinta ta mūsų arena.N N N
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąBlogiausias variantas dabar būtų tamsus stiklas. Sunkiai atrodytų, niūriai.
Comment
-
Parašė Ponas_dzinglas Rodyti pranešimątaigi vienas stiklo pavyzdys yra ant arenos manau tokios spalvos ir bus
Comment
Comment