Kaip taip sapalioti tokiose pareigose galima? Stebūkladarys anas turbūt
Jis gal Buratiną su burtininku sumaišė...?
O šeip tai gruodį Vėtrūna turi baigti darbus pagal sutartį. Niekas nežino iki kokio lygio Vėtrūnos darbai turi būti atlikti (kiek žinau kėdes turi sumontuoti vėtrūna). O kas priklauso Romanovui. Tad Jai Vėtrūnai priklauso viduj tik kėdes sudėti tai kodėl gi ne? Tuomet įmanoma viskas. Fasadą turėtų per porą mėnesių manau padaryti kažkur. Bet kad iki gruodžio bus baigti fasadai ir pilnai įrengtas vidus nesitiki... O kur dar Romanovas su savo įranga visa..
norint atidaryt arena galima bet kada, bet ji tikrai nebus pilnai baigta. Prasides po to visokie uzbaiginejimai po atidarymo. Geriau ne anksciau atidarinetu arena, o prasytu savivaldybiu rinkimus atidet. Kam gadint statini,
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
nežinau, ar čia mano akys, monitorius, nso ar dar koks velnias, bet aš šitose 2 nuotraukose matau melsvas linijas, kurios man labai primena būsimo fasado konstrukcijas... ar ten pastoliai pamėlynavo?..
nežinau, ar čia mano akys, monitorius, nso ar dar koks velnias, bet aš šitose 2 nuotraukose matau melsvas linijas, kurios man labai primena būsimo fasado konstrukcijas... ar ten pastoliai pamėlynavo?..
bet tu ir tiesa sakai,jau ir man pradejo vaidentis melsva spalva
Comment