Šitomis akimirkomis pradedu gailėtis, kad nutariau palaukti iki sekančių metų
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąapie fanų tribūną kalba eina
Aš asmeniškai nenorėčiau, kad kėdes keistų į kokius suoliukus. Išdarkytų arenos vaizdą.
Comment
-
Šeip jau paliks betoną, arba jei ta vieta bus teleskopinese tribūnose paliks metalą tiesiog.
Pvz neperseniausiai pastatyta Malmės arena fanų tribūna iškart už aikštelės
Beje, kitų renginių metu visą tai galima lengvai ištaisyti pristatomomis kėdėmis
Paskutinis taisė Aiwa; 2010.05.23, 20:19.
Comment
-
Parašė aras991 Rodyti pranešimąo aš kalbu apie projektą, kaip kas ten viską pakeis po to nelabai turėtų rūpėti, kol arenos nepastatė..
Aš asmeniškai nenorėčiau, kad kėdes keistų į kokius suoliukus. Išdarkytų arenos vaizdą.
Sveciu sektorius irgi. kazkada kai Sienoj buvau, labai puikiai buvom isitaise atitvertame nuo kitu sektoriuje, su atskiru isejimu ir atskirasi tualetais. Sakot ,kad ne tik krepsinis vyks..na koncerto metu dazniausiai scena stovi viename arenos gale, tai va kaip tik ten galetu statyt kur kedziu ir nera.
Daktare, o jei jums jeis rinktis, kaip rinksites? Uzimsit didele tribuna ,nors tiek zmoniu dabar nera? ar mazesne jos dali , bet su komplikuotom galimybem plestis? jei jau Kupcinskas gali itakot kur Romanovas leis jums bazuotis tai paprasykit pakylos caposui ir ko labiausiai truksta amerikonisko stiliaus unibersaliom arenom, tvoreliu baneriams pasikabint. nes be ju tai neij vaizdo yra, nei ka...Paskutinis taisė Aidzius; 2010.05.23, 23:13.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Vokietijos stadionuose tokie dalykai būna, per eurotaures sustato kėdes ar išvis uždaro ta tribūnąYou can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimągeriausias arenos vaizdas,kai arena buna pilna. O kai arena pilna ,nesimato yra kedes ar suolai ar kas ten. Fanu sektoriuj kedes galetu but paprastos plastikines, be atlosu ir atsparios laipiojimams. Vistiek niekas juk nesedi.
Sveciu sektorius irgi. kazkada kai Sienoj buvau, labai puikiai buvom isitaise atitvertame nuo kitu sektoriuje, su atskiru isejimu ir atskirasi tualetais. Sakot ,kad ne tik krepsinis vyks..na koncerto metu dazniausiai scena stovi viename arenos gale, tai va kaip tik ten galetu statyt kur kedziu ir nera.
Daktare, o jei jums jeis rinktis, kaip rinksites? Uzimsit didele tribuna ,nors tiek zmoniu dabar nera? ar mazesne jos dali , bet su komplikuotom galimybem plestis? jei jau Kupcinskas gali itakot kur Romanovas leis jums bazuotis tai paprasykit pakylos caposui ir ko labiausiai truksta amerikonisko stiliaus unibersaliom arenom, tvoreliu baneriams pasikabint. nes be ju tai neij vaizdo yra, nei ka...
Comment
-
2010.05.26
Taigi, šiandien teko pasinaudoti nerealia galimybe pasivaikščioti po arenos vidų nuo apačios iki pat stogo. Pafotkinti taip pat. Kai kurios nuotraukos bus pasilieję, bet kai iš rankos fotkini, taip ir gaunas
Taigi pradedam nuo apšilimo salės. Kaip buvo prieš pusmetį, taip ir dabar, praktiškai niekas nepasikeitę.
1.
2.
3.
4.Čia kaip pavadint, kolidorius. Berods dešinėj pusėj bus komandų persirengimo kambariai. Bet šviesos nebuvo, tai nefotkinau.
5.
6.Pirmam aukšte po tribūnom
7.Žengiam į aikštę
8.
9.
10.Apatinės tribūnos bus teleskopinės, ir kaip aiškino, sustumtos jos palys, kaip čia matosi foto, po antro aukšto grindim
Paskutinis taisė Mjso; 2010.05.26, 16:25.
Comment
Comment