pasenusios, bet bent jau man - nematytos is serfas.lt
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Čia galima kiek plačiau sužinoti apie Žalgirio arenos statybas: http://tv.delfi.lt/search/?query=kauno+arena
Comment
-
naujos vidaus foto: http://kaunas.lt/index.php?1237933853Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas
Comment
-
Metropolis
Parašė Maarko Rodyti pranešimąnaujos vidaus foto: http://kaunas.lt/index.php?1237933853
palyginimui, arena Minske, atrodo, buvo projektuota labiau atsižvelgiant į žiūrovų patogumą (BigCat foto):
Comment
-
Parašė Metropolis Rodyti pranešimąKažkaip tos Žalgirio arenos nuleistos stogo konstrukcijos visai nežavi - viršutinėse eilėse žiūrovai prieš savo akis matys geležį, o kubas, turbūt, bus nuleistas dar žemiau...
Atvaizdas
palyginimui, arena Minske, atrodo, buvo projektuota labiau atsižvelgiant į žiūrovų patogumą (BigCat foto):
Atvaizdas
Atvaizdas
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Metropolis
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąkaip tu lygini foto , jeigu misnko arenos foto daryta is zemesnio tasko? Pirmoj foto is Minsko arenos paziurek ar matosi priesinga arenos puse? ne, ja uzstoja kubas ir stogo konstrukcija.
Be to, Minsko arenos atveju, yra trečias ne iš visų pusių einantis tribūnų aukštas, tokiu būdu, vizualinis arenos matomumas būtų prastesnis daug mažesniam žiūrovų skaičiui.Paskutinis taisė Metropolis; 2010.05.21, 14:23.
Comment
-
Parašė Aizzeris Rodyti pranešimąJus neuzsimirskite i ka atejus i arena yra ziurima. man sedint tribunose visai nesvarbu kas sedi priesingoje puseje. Man svarbus veiksmas aiksteje...
Comment
-
neisivaizduoju kaip ten virsuje gales zmones sedet kai palei galvas kazkokie gelzgaliai kabalios.kam tie karnyzai reikalingi arenos pakrasciuose.galejo juos padaryt tik arenos viduryje,kad butu galima kuba pakabint.pasiziurejus i foto atsiranda toks vaizdas kad stogas sumontuotas virsumi i apacia.
Comment
-
Parašė woofer Rodyti pranešimąneisivaizduoju kaip ten virsuje gales zmones sedet kai palei galvas kazkokie gelzgaliai kabalios.kam tie karnyzai reikalingi arenos pakrasciuose.galejo juos padaryt tik arenos viduryje,kad butu galima kuba pakabint.pasiziurejus i foto atsiranda toks vaizdas kad stogas sumontuotas virsumi i apacia.
Comment
-
Parašė shrnz Rodyti pranešimąpo lkl finalų Kupčinskas kviečia aktyviausius Žalgirio fanus pasidairyti po statomą areną; padiskutuosim kur geriausia vieta būtų fanų tribūnai; kiek girdėjau, tai fanų tribūnoj nebus kėdžių ir net atskiras įėjimasKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
Comment