Kaip su stogo konstrukcija einas? Gal foto atnaujinimų kas turit ? ((:
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė yeah#7 Rodyti pranešimąKaip su stogo konstrukcija einas? Gal foto atnaujinimų kas turit ? ((:
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąKiek asmeniškai mačiau, tai kažkur per vidurį jau montavo konstrukcijas. Sakė iki naujų turi būt sumontuotos. Stogas uždengtas iki sausio vidurio,lyg
Comment
-
Parašė Aštrusis_dantis Rodyti pranešimąGaliu duot xm... dešrelėms sukapot, bet iki sausio vidurio niekaip nespės.
Comment
-
Sharas
Parašė Taiga Rodyti pranešimąPraspirt po velnių Kupčinską su jo geriausiu draugu Buškevičium... Mane biesina tas jų kavenskas pseudopatriotizmas, kur viską norima apkabinėt karalių, karaliukų ir karalaičių vardais, bei atsimint ir bliaut visa gerkle vienintelį žodį - "Dželgiris". Blecha, Kaunas nėra vien tik Žalgiris gerbiamieji ir jei kas nors naiviai mano, kad čia susiję su Žalgirio mūšiu, tai atsipeikėkit... Gėda man dėl tokių "pasiūlymų" ir dėl Kauno miesto savivaldybės.
O dėl arenos vardo, mano manymu, pats geriausiais ir neutraliausias butų tiesiog "Kaunas".Krepšinio gerbėjas
Comment
-
Parašė Sharas Rodyti pranešimąTaiga, nusigrybavai, bet nieko tokio, pasitaiko.
O dėl arenos vardo, mano manymu, pats geriausiais ir neutraliausias butų tiesiog "Kaunas".
P.S Be "Žalgirio" vardo, sporto rūmams dar puikiai tiktų tokie klasikiniai Lietuviški vardai kaip "Žemaitija", "Geltonkasė", "Prezidentas Smetona" bei labai tinkamas "Tautos arena". O po to piktinamasi, kad Kaunas laikomas provincialiu miestu...
P.P.S O jei labai rimtai, tai tiek "Kauno", tiek "Žalgirio" iš tiesų skamba mano galva neskoningai ir banaliai, kaip ir pats žodis "arena" beje. Pasiūlymų pavadinimui neturiu (pakolkas ), taip kad neklauskit.
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąDėl ko netinka Kauno Atleto arena?
---
O šiaip, grįžtant prie pavadinimų - turbūt logiškiausia būtų paskelbti arenos ardo pardavimo konkursą, ir iš surinktų variantų duoti, galbūt ir ne visai lemiamą, bet balsą gyventojam, kad negautume kokios nors "Pampers" arba "Teletubbies" arenos. Tačiau kadangi tai per sudėtinga, tai rankų niekas nesiteps :>.
O šiaip, mano kuklia nuomone, galimi trys variantai.
1. Arena pasivadins "ŪBIG" arena.
2. Arena pavadins "Žalgirio" arba kitu vardu, galbūt, bet vargu bau, skelbs konkursą.
3. Valdžia viską vilkins ir vilkins, iki galiausiai arena bus pastatyta, tada nebus kur dingti, jie ją pavadins "Kauno Arena", ir kai ji jau bus gatava, ieškos remėjų, galinčių sušelpti ir nusipirkti arenos pavadinimą. Arba ieškos "tautiškų".
Sakykit ką norit, bet trečias man atrodo realiausias.
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąEee, leiskite pagalvoti. Ak taip. Galbūt dėl to, kad Atletas ten nežais? Ir tokio klubo šiuo metu išvis nėra?
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąDėl manęs, kad ir "Always Arena" būtų, jei iš to rėmėjo galima gauti daugiausiai pinigų.
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąO jei "Lietuvos rytas" pasiūlys dvigubai daugiau pinigų, nei bet kuris kitas? Čia retorinis klausimas, aišku. Bet būtų gana ironiška
Comment
Comment