Kažkaip nežinau nežinau....
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė toshas Rodyti pranešimąo kas ten parašyta ant arenos? niekaip neperskaitau
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąKažkaip nežinau nežinau....
P.S. stiklas man labai panašus ir atrodo kaip Rygos arenos
Rygos arenos stiklas
Rygos arena 2
Jai klystu pataisykit mane.Paskutinis taisė aviDer; 2009.12.03, 16:42.Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Parašė rimantasg Rodyti pranešimągražiai atrodo
Įdomu kaip vidus atrodysMes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Parašė taspac Rodyti pranešimąJau yra naujos vizualizacijos:
http://www.kaunoarena.info/index.php...vizualizacijos
Gal ir nieko, tik idomu kaip diena atrodys...Paskutinis taisė Aštrusis_dantis; 2009.12.03, 17:38.
Comment
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimąMan kuo toliau tuo labiau patinka tas naujasis fasadas Nors ankstesnis variantas gal ir labiau patiko, bet šis variantas taip pat visai nieko
Ar jūs suvokiate, kad pateiktos vizualizcijos iš emės nieko neparodo ir yra skirtos labiau sukurti įspudį negu atspindėti tai kas bus?
Comment
-
Žiūrim į tai, ką turim. Taip dėl kone bet kurio dalyko galima prikibti: reklamos skirtos sukurti įspūdį, "Dormeo" čiužiniai ne tokie faini, kaip reklamoje, o imant greitą paskolą "be palūkanų", tau niekas nesakys, kokios drakoniškos išties yra sąlygos, iki gausi sutarties lapą.
Asmeniškai man, eilės tvarka nuo geriausio iki blogiausio - 1;3;2. Pirmos buvo labai gražios, "slaptas" atnaujinimas Gintarės Skaistės bloge atrodė baisiai, trečias variantas atrodo neblogai. O be to, arena išties švies, kaip ir buvo numatyta ankščiau. Taip išeina, kad atsakyta į dar vieną seną klausimą.
Comment
-
Parašė rimantasg Rodyti pranešimąNu laukim video, gal kada įmes
O vidus juk irgi kažkaip yra numatytas, tarkim koridoriai, VIP vietos
Comment
-
Parašė taspac Rodyti pranešimąJau yra naujos vizualizacijos:
http://www.kaunoarena.info/index.php...vizualizacijos
Gal ir nieko, tik idomu kaip diena atrodys...
Comment
-
Lietuvos mastais grandiozinis, dešimtmečio objektas, o daromas vizulizacijos liežuvis nesiverčia vadinti net megėjiškom. Eiliniai arch. studentai "iškeptų" kokybiškesnių, ir apskritai negi autoriams neidomu pamatyti tiksliau kaip atrodo viena ar kita fasadinė medžiaga (sumodeliavus pastato 3d tūrį, vėliau juk belieka fasadą pamodeliuoti), pagailėjo keletą tūkstantėlių, nors čia tikrai nebuvo ta vieta kur reikėtų taupyti...
Comment
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimąNeveltui iš Vilniaus... Visų pirma klausimas, kaip jau sakė Marux, ar Rakauskas apskritai tokiu metu ją statytu..
Visai nieko fasado sprendimas, nors man asmeniskai azuras labiau patiko.Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
Comment