Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Laisvės Alėjos rekonstrukcija
Collapse
X
-
Man tai nesuprantamiausias tas kampukas (nuoskila) paskutinės mano įkeltos nuotraukos apačioje.
Ir nuliūdino faktas, kad ten tikrai limuzinai iki durų važinės ir ne faktas, kad retai.
Šiaip gėlynas - gerai, suoliukai naudojami ir maistui pasistatyti, žolė tikra.ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
- 1 patinka
Comment
-
Parašė manometras Rodyti pranešimąMan tai nesuprantamiausias tas kampukas (nuoskila) paskutinės mano įkeltos nuotraukos apačioje.
Comment
-
Parašė manometras Rodyti pranešimąMan tai nesuprantamiausias tas kampukas (nuoskila) paskutinės mano įkeltos nuotraukos apačioje.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė evil Rodyti pranešimą
Akivaizdu, kad tai padaryta su kažkokiu tikslu. Tikrai ne šiaip sau tiek vargo, kad išpjaustyt tokį kampą - įdėti sveiką plytelę yra daug paprasčiau taip ir būtų padarę.
- 1 patinka
Comment
-
Blem, vat akivaizdus pvz kad mokymas Lietuvoj patiria krizę. Snowflake humanitaras neturintis net menkiausių inžinerijos žinių nusprendžia kad techninis sprendimas (valymo dangtelis) yra "suskilus plytelė", o būrelis tokių pat apsiverkia iš paskos. Jomajo, čia urbanistikos/technikos forumas, gal paklauskit jei nesuprantat, o ne myžčiokit kad vajėzau suskilo.
*censored*
- 16 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąNuotraukoje su limuzinu Palestinos Amdasada?ПТН ПНХ
- 1 patinka
Comment
-
Dėl tos plytelės aš ir klausiau ("man nesuprantamiausias..."). Atsakė vienas žmogus. Ir pridūrė, kad būna ir nepastebimiau padaroma.
Nežinau, kiek čia profesionalų architektų, kelininkų, urbanistų, dizainerių, statytojų nuolat skaito šitą forumą ir rašo į jį.
Aš tai šiaip skaitau, nes įdomu.ПТН ПНХ
- 1 patinka
Comment
-
Parašė manometras Rodyti pranešimą
Vėliava Palestinos. Vairuotojas tikriausiai irgi. Durys - Kauno savivaldybės. Palestinos misija yra Suomijoje.
Comment
-
Na, aplankiau ir aš tas garsiąsias klombas. Man patiko. Gal, kad augalai gerai dera, yra įdomūs ( na, nekasdieniai, ne pelargonijos ar našlaitės ), o ir tas sūrūdijūsių bordiūrų vaizdas visai nebaisus. Man tai nepatiko ta žolė aplinkui. Jau randasi takelis per pievukę, pieva irgi nei šis nei tas. Tokioje žmonių pilnoje vietoje ta pieva tai tikra pieva sumanytojų galvose...
O kad panaikino pievą prie "Aušros" gimnazijos gerai. Prie mokyklų reikia daugiau erdvės. Dar tris dvigulius suolus pastatė, galės gimnazistai po pamokų pasiridenti...
Keliauju per Lietuvą
- 5 patinka
Comment
Comment