Nebuvus LA kurį laiką ir tik skaitnat čia postus jau buvo apėmęs nerimas, kad viskas bus labai blogai. Bet vakar vėl teko praeit pro tą vietą ir vienintelis mano nusiskundimas butų plytelių lygumas, bet dar neaišku ar nebus papildomo lyginimo sudėjus didesnį plytęlių kiekį.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Laisvės Alėjos rekonstrukcija
Collapse
X
-
Nelabai įdėmiai tyrinėjau aš tą grindinį, bet kiek teko juo pasivaikščioti, tai man kelia nemažai abejonių dėl jo ilgaamžiškumo. Kaip jau kažkas rašė, nemažai plytelių tikrai kažkaip sluoksniuojasi, kitos pertrūkę. Apie nuskeltus kampus net kalbėt nebeverta. Nu ok, tarkim tokias keis, bet tai čia gaunasi nežmoniškas kiekis pačio gaminio arba darbo broko.
Beje, krūvoj vietų yra lopai be plytelių. Jos nebuvo įdėtos, ar jau išimtos pakeitimui? Jei išėmė, tai galėtų iškart ir naujas sudėti, kad akių nebadytų.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąVa šios plytelės tai super, atrodo kaip tūkstančiu lygiu aukštesnė klasė nei tos trupančios.
Comment
-
Parašė ernissss Rodyti pranešimąTai, kad čia tos pačios
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąTos trupančios ir dvi normalios didesnių gabaritų.
Comment
-
Šiandien buvau Kaune, vaikščiojom gražiojoje LA. Iš karto nuskubėjau į tvarkomą dalį ir... labai labai nusivyliau. Mano akimis, reikėtų stabdyti šį projektą, kol ne vėlu, kol ne daug suklota. Ne atnaujinimo projektą apskritai, bet atnaujinimo naudojant konkrečiai šias plyteles. Ką pamačiau?
1) Plytelės suklotos kreivai (gal kitaip ir neišėjo sukloti tokių mandrių?);
2) Žvelgiant į grindinį, akyse nemaloniai mirguliuoja!
3) Kadangi mandriai skersai klojamos, susidaro įspūdis, kad tave "neša į šoną" Nežinau kaip čia geriau išsireikšt, gal ir kiti panašų efektą pastebėjo?
4) Malonumas brangus, o VAIZDO nėra!
Kiek geriau su tom didesnėm plytelėm... Tas iš bėdos būtų galima palikti. Nežinau, ką ir galvoti... Justi pretenzija, kurios visai nereikia. Būkit gerai, nuraminkit Kodėl tos plytelės tokios siaubingai skersos... Kai kuriose vietose Kaune suklotos tokios visai įdomios KORIO formos plytelės, galima būtų pratęsti šią tradiciją, tik naudojant kokybiškesnes medžiagas. Nors man, pvz, nieko baisaus būtų ir TAMSUS asfaltas. T.y. "šaligatviai" iš plytelių, o "gatvė" - TAMSUS asfaltas. LA būtų sutvarkyta per metus, o dabar, pamatysit, truks siaubingai ilgai, o rezultatas abejotinas...Paskutinis taisė Knope; 2016.09.25, 00:12.
Comment
-
Parašė Knope Rodyti pranešimą2) Žvelgiant į grindinį, akyse nemaloniai mirguliuoja!
3) Kadangi mandriai skersai klojamos, susidaro įspūdis, kad tave "neša į šoną" Nežinau kaip čia geriau išsireikšt, gal ir kiti panašų efektą pastebėjo?
4...Paskutinis taisė liux; 2016.09.25, 18:00.Русский военный корабль, иди нахуй!
Comment
-
Parašė Knope Rodyti pranešimąŠiandien buvau Kaune, vaikščiojom gražiojoje LA. Iš karto nuskubėjau į tvarkomą dalį ir... labai labai nusivyliau. Mano akimis, reikėtų stabdyti šį projektą, kol ne vėlu, kol ne daug suklota. Ne atnaujinimo projektą apskritai, bet atnaujinimo naudojant konkrečiai šias plyteles. Ką pamačiau?
1) Plytelės suklotos kreivai (gal kitaip ir neišėjo sukloti tokių mandrių?);
2) Žvelgiant į grindinį, akyse nemaloniai mirguliuoja!
4) Malonumas brangus, o VAIZDO nėra!
Kiek geriau su tom didesnėm plytelėm... Tas iš bėdos būtų galima palikti. Nežinau, ką ir galvoti... Justi pretenzija, kurios visai nereikia. Būkit gerai, nuraminkit Kodėl tos plytelės tokios siaubingai skersos... Kai kuriose vietose Kaune suklotos tokios visai įdomios KORIO formos plytelės, galima būtų pratęsti šią tradiciją, tik naudojant kokybiškesnes medžiagas. Nors man, pvz, nieko baisaus būtų ir TAMSUS asfaltas. T.y. "šaligatviai" iš plytelių, o "gatvė" - TAMSUS asfaltas. LA būtų sutvarkyta per metus, o dabar, pamatysit, truks siaubingai ilgai, o rezultatas abejotinas...Keliauju per Lietuvą
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąNežinau, gal čia tik man, seno raugo žmogui taip atrodo, bet Alėja atrodo kokia tai sterili ir negyva. Gal veikia senas imprintingas atmintyje, kai Laisvės Alėjoje būdavo pilna žmonių.
Čia tik ši dalis tokia statybinė. Toliau - kaip nieko ir nebuvę...Keliauju per Lietuvą
Comment
Comment