Nezinau ar akropoliui ten vieta ar nea, bet jeigu butu ivykdytas projektas iki galo vaizdas butu tikrai kitoks (kalbu butent apie stiklus).Tikekimes vokieciai kazka pakeis tuo atzvilgiu. Kas liecia tarpukraio architektura tai taip, tai yra miesto vizitine, taciau tas buvo pries 70 metu. Pasikeite laikai, pasikeite poziuris, pasikeite architektura. Manot smetonos laikais tas funkcionalizmas labai zavejo zmones, tuo metu taip pat buvo skeptiku pries naujoves nusistaciusiu, slovinanciu neoklasicizma, imperini carines rusijos laikais vyravusi stiliu... Tai ka jus isivaizduojate turi statyti? Nes kiek skaitau postus tai viskas absoliuciai blogai...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Daugiafunkcinis pastatų kompleksas Karaliaus Mindaugo prospekte
Collapse
X
-
old school
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąDabar tikslas turėtų būti ryšių su upėmis stiprinimas ar atgaivinimas. Nes dvi didžiausios Lietuvos upės mieste be jokių abejonių yra ar turėtų būti Kauno "arkliukas".It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
old school
Pastebiu kad visi sneka ne kad reikia atgrezti miesta i upes o kad viskas blogai. Arba tiksliau nezinojimas ko pats nori. Pasakykit ka darot del savo miesto? Ar vaikstot i projektu aptarimus su visuomene, ar dalyvaujat projektu pristatymuose? Ar siulot idejas laivuose konkursuose? Miestas labai daznai kviecia siulyti, parodyti savo vizijas miesto apstatymo klausimu. Mazuma, kuri dalyvauja tokioje veikloje, nes jei ir dalyvautu, nezinotu ka pasiulyti. O kritikuoti gali kiekvienas, absoliuciai. Va kritikuoti tikslingai sugeba nedaugelis.
Comment
-
old school
Parašė LBP Rodyti pranešimąDalyvauja ir siūlo.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąNu. Paryžius visas nuo Senos taip atkirstas. Ir nieko, gyvena.
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąPanasu kad tau neteko buti Paryziuje...It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
O dabar sakykit man prašau, kur dingo senosios vizualizacijos? Ar jau nebevystomas projektas kuriame viešbutis buvo vaizduojamas "staktos" formos su žaliu stiklu? Dabartinės vizualizacijos visiškai nepanašios. Kažką praleidau ar čia tik greta iškilsiantys pastatai?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Linas Rodyti pranešimąO kas jūros įlankas Kaune iškas?
Comment
-
Parašė Linas Rodyti pranešimąO kas jūros įlankas Kaune iškas?N N N
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąNe, nu... Ar būtina viską taip tiesiogiai ir primityviai suprasti?
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąO dabar sakykit man prašau, kur dingo senosios vizualizacijos? Ar jau nebevystomas projektas kuriame viešbutis buvo vaizduojamas "staktos" formos su žaliu stiklu? Dabartinės vizualizacijos visiškai nepanašios. Kažką praleidau ar čia tik greta iškilsiantys pastatai?
Taip, čia tik greta iškilsiantys pastatai - jei tinka žodis tik, nes šis projektas ko gero nemažesnis nei viešbutis, ir mano nuomone netgi svarbesnis.
Aš už jau išsakytą mintį išskirti 2 temas arba esamą pervadintį į "Viešutis "Radison" ir daugiafunkcinis kompleksas Karaliaus Mindaugo prospekte".
Dėl upės integravimo į miestą - didesnę kliūtį už Mindaugo prospektą sunku besugalvot. Šioje vietoje galime kalbėt nebent apie krantinių regeneravimą.
Comment
-
Turėsit kažką panašaus į "Sanito" šūdevrą ir galėsit džiaugtis„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Himleris Rodyti pranešimąTurėsit kažką panašaus į "Sanito" šūdevrą ir galėsit džiaugtis
Comment
Comment