Tikiuosi pliaza atitvers ir padarys tik atskira kempingui, nes kitaip privis buduliu su semkem ir alum ir kraupins turistus.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Kaune...
Collapse
X
-
Tai gal ir daugiau kazka Kaune atitvert? Esu 100% isitikines, kad pliazas bus viesas. Kitaip ir buti negali!
Parašė taspac Rodyti pranešimąTikiuosi pliaza atitvers ir padarys tik atskira kempingui, nes kitaip privis buduliu su semkem ir alum ir kraupins turistus.
Comment
-
Kol Lietuvoje, kaip visam pasaulyje, nebus privaciu pliazu tol gulesim semkese, neturesim gultu, skeciu,normaliai sutvarkytos pliazo infrastrukturos ir pan. Aisku cia as labiau kalbu apie jura galbut, bet siai lampedziu daliai padaryciau isimti ir paskirciau si ploteli tik kempingui, na plius galbut miestiecius ileisciau uz tam tikra mokesti. As mielai naudociaus sia paslauga, uztat tureciau padoru pliaza. Nes dabar i Lampus vaziuot kraupu, vienur semkes ir alus, kitur koks bomzas nusprausti sugalvoja, dar kazkur golfuka kazkas prisivare "muzona kala". Ar norim mes toki ivaizdi palikti apie si kempinga? Kiek teko keliauti su kemperiu tai dauguma kempingu turi savo privacius pliazus, Vengrijoj, Italijoj, Slovenijoj ir pan.
Comment
-
Norėčiau kad būtų atitvertas, prižiūrimas, kad ir už simbolinį įėjimo mokestį (kas nenorės galės į šiukšlyną eiti). Bent tada būtų galima eiti į šūdlampėdžius, nes buvau prieš porą metų, tai sėmkėse, kancaruose ir kamšteliuose pasėdėjau, tai užteko.Paskutinis taisė Smauglys; 2011.06.11, 15:37.
Comment
-
Vakar buvau naujajame kempinge, patikrinti kiek kauniečiai jau priteršę, nes kitko toj vietoje ir nesitikiu. Gaila fotiko neturėjau, tai būčiau pripleškinęs kiek visokio turto ten palieka "poilsiautojai"... Baisu
Čia aš apie šį:
http://www.miestai.net/forumas/showp...postcount=1598You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė Smauglys Rodyti pranešimąNorėčiau kad būtų atitvertas, prižiūrimas, kad ir už simbolinį įėjimo mokestį (kas nenorės galės į šiukšlyną eiti). Bent tada būtų galima eiti į šūdlampėdžius, nes buvau prieš porą metų, tai sėmkese, kancaruose ir kamšteliuose pasėdejau, tai užteko.
Comment
-
Parašė Specas Rodyti pranešimąi į šūdlampėdžius eiti teks ,nes pliažas tikrai bendras ir tai matosi rytais pro šalį važiuojant.....
Comment
-
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąSveiki! Vakar važiuodamas Vytauto pr. mačiau, kad jau pradėjo rekonstruoti Kauno tautos namus. Jau visur sudėti pastoliai ir ES paramos skelbimas
čia gal profsąjungos kultūros rūmai, o karo metais kauno gestapas?
Comment
-
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimągal kiek atsilikau, kas tie tautos namai?
čia gal profsąjungos kultūros rūmai, o karo metais kauno gestapas?
Comment
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąAha profsajungos. Tikekimes ir vidu sutvarkys, nes anksciau man vykdavo sokiu treniruotes 5aukste, tai vaizdas(paskutini kart buvau gal pries 4metus), primindavo gilu sovietmeti.,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
Parašė Raelis Rodyti pranešimąTai gal tik dabar taip, nes kai aš ten būdavo su savo būreliu, prieš kokią 10 - 15 metų, tai vaizdas visai nieko dar būdavo, na, gal tik persirengimo kambariai šiek tiek atsilupę, bet šiaip viskas buvo tvarkoje.
Comment
-
Parašė qwerty_ Rodyti pranešimąJei gerai supratau iškabą, tai Veiverių g. (Aleksote) tarp Norfos ir ARX-Baltica spaustuvės dygsta Hesburgeris.
Comment
Comment