/\ tai jūs sakot, kad šūnų tūlikas yra geriau, negu vieta, kur gyventų žmonės ir nauji statiniai būtų?..
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Kaune...
Collapse
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ tai jūs sakot, kad šūnų tūlikas yra geriau, negu vieta, kur gyventų žmonės ir nauji statiniai būtų?..
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimątai jūs sakot, kad šūnų tūlikas yra geriau, negu vieta, kur gyventų žmonės ir nauji statiniai būtų?..
Comment
-
aha...smagu išeit į stadioną ir...tiesiai į minų lauką!!! Kam jie tokie išvis reikalingi? Nei pagal paskirtį panaudosi, nei akiai miela.
P.S. aš nesakau, kad čia blogai padarė, jog aikštynus paliko tikiuosi, kad tom sporto aikštelėm kas nors bent minimaliai rūpinsis. Tik nesinorėtų jog kaip čia buvo minėta jie virstų šunų WC
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąo jeigu stadionai bus savivaldybės nuosavybė, bet ten dar metus kitus toliau sėkmingai bus viešasis tualetas, tai aš tik už tai, kad juos kuo greičiau urbanizuotų
Comment
-
antitotalitarizmus
Daugiabucius gali ir kitur statyti, kam butinai stadionuose.
Prie manu namu yra toks stadikas, nei ten koks WC nei ka. Tik nereikia pust burbulo. Saunuoliai Kauno politikai, gerai padirbejo.
Comment
-
antitotalitarizmus
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ aš kalbu apie tuos, kurie tikrai yra tik šuniukams skirti
Negi i juos zmones isvis neina pasportuot ? O be to nauja savivaldybe gal imsis juos atnaujint ir dar daugiau zmoniu pritrauks, o uzstacius daugiabuciais jau nieko padaryt nebus galima.
Comment
-
Parašė antitotalitarizmus Rodyti pranešimąDaugiabucius gali ir kitur statyti, kam butinai stadionuose.
Prie manu namu yra toks stadikas, nei ten koks WC nei ka. Tik nereikia pust burbulo. Saunuoliai Kauno politikai, gerai padirbejo.Parašas :)
Comment
-
ko jūs čia lojat kaip šuniukai iš kurių tūliką atimt nori niekas nesako, kad reikėjo tuos aikštynus užstatyt. Ištiesų tai aš net nežinau kokios tie palikti visuomenės poreikiams stadionai dabar būklės? Gal jie išvis gerai stovi ir jokia ten šunų vedžiojimo vieta. Regbio stadione tai žinau kad bent treniruotės vyksta, tai ten jei koks šuo prasineša tai sutvarko
Kalba greičiau eina apie daugybę kitų buvusių stadionų, kuriuose nei kas kamuolio eina paspardyt, nes tas ir nelabai įmanoma dėl jau minėtų minų gausos, nei jie naudingi kam apart vietos kur šunį pavedžiot.
Mano įsitikinimu visuomenės poreikiams patenkinti visiškai pakaktų mokyklų stadionų...bent jau šituos susitvarkykim, kad gėda nebūtų. O tada jau bus galima filosofuoti, va po 5 ar 10 metų pradėsim tvarkytis...o dabar tegu būna kaip yra...
Comment
Comment