Ar aš kažko nesuprantu ar čia tikrai kažkas negerai..?
Man atrodo, kad šitas pastatas per mažai susilaukia dėmesio, nes aš žiūriu į jį ir negaliu patikėt, kad tai yra legaliai pastatytas dalykas. Turiu per daug klausimų apie šitą pastatą ir man galva neišneša, kaip kažkas galėjo jį tokį suprojektuot ir dar įgyvendint. Numetu linką ir duodu galimybę juo pasigrožėti:
Man atrodo, kad šitas pastatas per mažai susilaukia dėmesio, nes aš žiūriu į jį ir negaliu patikėt, kad tai yra legaliai pastatytas dalykas. Turiu per daug klausimų apie šitą pastatą ir man galva neišneša, kaip kažkas galėjo jį tokį suprojektuot ir dar įgyvendint. Numetu linką ir duodu galimybę juo pasigrožėti:
pramoninis rajonas, apribojimų ten mažai, plius tai rekonstrukcija. Atrodo baisei, bet manau pažeidimų jie nepadarė.
Perdanga ir grindys išsikišę į lauką po langais ir sienomis. Padarė perdangas ir neapsiuvo iš išorės i tiesiog kaip arabai sustatė langus nuo grindų iki lubų..
Esu buvęs viduje. Tragedija, gaila žmonių kurie jau nusipirkę čia butus, sumokėję pinigus..
Viduje iš viso nesusipratimas ant nesusipratimo. Architektams ir techinei priežiūrai (jei tokia yra) turėtų būti atimti atestatai visam gyvenimui.
Gal iš nuotraukų ne viskas matosi? Nesinori tikėt, kad perdangos plokštė galėtų išlįsti į lauką... nesąmonė.
Būnant viduje net nejauku buvo fotografuoti. Bet mintis visa čia tokia - monolito karkasas, ant jo palei išorę atmūrintas klinkeris, tada įdėta vatos ir pamūrintas blokelis. viskas vyksta iš vidaus pusės. Apie vėdinimą vatos ir t.t. net nėra ką šnekėti. Kitoje vietoje tiesiog prie pamūrinto klinkerio dedama vata su gipso karkasu ir užsukamas gipsas.
Bet tai ką statytojas galvoja? Tech. priežiūra? Ekspertas?
Tai panašu, kad čia tiek projektuotojas, tiek pats vystytojas ne tie, kuriem rūpi kažkokios taisyklės, estetika, pirkėjų nuomonė ir pnš.. tai ir tech priežiūrą su ekspertu matyt tokius pasirinko..
Tenai taip blogai, kad nemoku apsakyti. Negalėjau patikėti, kad taip gali būti statoma. Kas baisiausia - kad nemažai butų jau tipo pardavę, tai kas nusipirks tenai.. amžinos bėdos su šalčiu vandeniu ir t.t. Nes geros vietos ko gero nėra nei vienos.
Comment