Teo parduoda tiktai muziejaus pastatus. Eksponatu siaip jie nesiruosia parduoti. daug eksponatu nori panaudoti savo naujo administracinio pastato Vilniuje papuosimui.
Nu jo, maniau nors muziejai is Kauno nebega, bet ir tu tuoj neliks. Liudna. Negi ir Lietuvoj gyvensim kaip Latvijoj - viskas vienam miestui?
Niekad negalvojau, kad reikės bėgt, bet jei taip i toliau tai teks.. Kai Akropoliai ir Megos akvariumai taps vieninteliais "muziejais" aš čia tikrai nebesedėsiu Išvis nebegaliu žiūrėt kaip mano mylymiausiui miestui leidžia merdėt Muziejams, senamiesčiui, turistų traukos centrams ar dar kokiems kultūriniams objektams gaivinti jokio finansavimo...
/\ pažiūrėsim, ką sugebės padaryti ta centro gaivinimo agentūra. aišku, jeigu ją išvis įkurs...o jeigu visa tai ir liks tik priešrinkiminės šnekos, tada jau gal ir ateis laikas bijot stagnacijos tolimesnės, o dabar prošvaiščių tikrai yra kentėjom 10 metų, pakentėsim ir dar truputį, kad tik ta kantrybė pasiteisintų...
Niekad negalvojau, kad reikės bėgt, bet jei taip i toliau tai teks.. Kai Akropoliai ir Megos akvariumai taps vieninteliais "muziejais" aš čia tikrai nebesedėsiu Išvis nebegaliu žiūrėt kaip mano mylymiausiui miestui leidžia merdėt Muziejams, senamiesčiui, turistų traukos centrams ar dar kokiems kultūriniams objektams gaivinti jokio finansavimo...
Nereikia taip pesimistiškai žiūrėti. Galbūt perpirktas pastatas ir jame įsikūrusi įstaiga pagyvins senamiestį. Galbūt bus kažkas mandresnio. Na tikuosi, tik kad ten neatsiras ofisai. Tada tikrai būtų šakės.
Hammer, bukim aktyvus per savivaldybės tarybos rinkimus ir išrinkim tinkamą valdžią, kad nereiktų graužtis ir pavydėti kitiems. Manau verta sukurti temą ir padiskutuoti, nes asmeniškai aš esu visiškai pasimetęs ir nzn už ką balsuot. manau tokių yra dauguma.
Išvis nebegaliu žiūrėt kaip mano mylymiausiui miestui leidžia merdėt
Dalinai todėl, kad žiūrinčių yra daugiau nei tų, kurie kažką daro, Kaunas ir yra apsnūdęs. O atsiradus kažkokiai iniaciatyvai, ji greitai paskęsta abejingumo liūne, pasiklysta biurokratijos labirintuose, nusėda valdininkų stalčiuose ar pasmerkiama begalinėms ir bevaisėms diskusijoms ...
Dalinai todėl, kad žiūrinčių yra daugiau nei tų, kurie kažką daro, Kaunas ir yra apsnūdęs. O atsiradus kažkokiai iniaciatyvai, ji greitai paskęsta abejingumo liūne, pasiklysta biurokratijos labirintuose, nusėda valdininkų stalčiuose ar pasmerkiama begalinėms ir bevaisėms diskusijoms ...
Na kai neturiu tiesioginio priėjimo prie sprendimų apart balsavimo kas man belieka apart žiūrėt? O ten kur bent menka galimybė yra avo žodžiais ar darbais kažką pakeist tikrai neliekuabejingas. (Čia visais gyvenimo atvejais). Nesu linkęs tik žiūrėt kai galiu kažką įtakot.
Hammer, bukim aktyvus per savivaldybės tarybos rinkimus ir išrinkim tinkamą valdžią, kad nereiktų graužtis ir pavydėti kitiems. Manau verta sukurti temą ir padiskutuoti, nes asmeniškai aš esu visiškai pasimetęs ir nzn už ką balsuot. manau tokių yra dauguma.
Šiemet prisidėsiu ne tik savo balsu, bet ir darbu rinkiminėj
Neverkim dėl to muziejaus, čia vis atsirūgsta telekomo privatizacija. Nelaikau to bėgimu iš Kauno, tiesiog muziejaus veikla jiems nepelninga, todėl reikia perpirkti su visais eksponatais.
Comment