Ne tik jie, dabar tiesiog madoj tas Natkevičiaus stilius dėl man nesuvokiamų priežasčių - pats dirbu jo projektuotam ofise, tai pats prasčiausias ofisas kuriam yra tekę dirbt. Visas pilkai juodas (įskaitant vidų) amžinai tamsus ir niūrus.
Ne tik jie, dabar tiesiog madoj tas Natkevičiaus stilius dėl man nesuvokiamų priežasčių - pats dirbu jo projektuotam ofise, tai pats prasčiausias ofisas kuriam yra tekę dirbt. Visas pilkai juodas (įskaitant vidų) amžinai tamsus ir niūrus.
Priežastį tik vieną esu girdėjęs - esą juoda spalva visur dera, nes pvz. kontūras visada yra juodas.
Nu dar spėju mažiau reikia galvoti, kai eina kalba apie spalvas
Jei atsibodo gyvent, tai kadangi aplinka tamsi, bus lengviau užmigt ir tokiu būdu pabėgt nuo gyvenimo negandų Atsibusi jau su šviežia galva, neveltui sako "rytas protingesnis už vakarą"
Savanoriai vis tiek gyvesni, nes miegamieji rajonai šalia, neveltui ten visų pirma įsibegėjo ir šiuo metu labiausiai ir vystoma komercija iš visų miesto arterijų Aleksotas turi mažesnį gyventojų tankumą, bet taip Veiverių g. turi visai smagiai atrodančių vietų, ypač šalia Maksima Bazės.
Veiverių g. 16. Gudriai išspręstas automobilių parkavimas. Pastatomas "kioskas", jame įsikuria kokia kirpykla, o viršuje 16-to namo gyventojai stato savo auto...
Comment