Butu paliktas 60 km/h leistinas greitis - tada as nebuciau pries tokias kameras. Bet dabar, kategoriskai pries. Be to jos nieko nepakeis. Tik vairuotojai siektiek nubiednes, o KP siektiek praturtes.
Na taisyklės ir kuriamos tam, kad jų būtų laikomasi Taigi patys vairuotojai kalti jei leistino greičio nesilaiko Aišku negaliu aš čia pamokslauti kai pats to nedarau Bet va dėl dabartinės radaro vietos visgi ten buvo gan pavoinga vieta... Pats su dviem draugais vėlų vakarą važiuodamas į RyRalio jachtklube tapau gan kraupios avarijos liudininku toje sankryžoje Na ne greityje esmė buvo tuo atveju, bet faktas, kad ta sankryža gan pavojinga, nes ne viena skaudi avarija jau ten įvykus ir manau tokia prevencija ten itin reikalinga
Ir manau tikrai šį tą tokiose vietose radarai pakeistų nes lekiančių procentas toje vietoje po radaro pastatymo tikrai itin ženkliai sumažėja, juk niekas žinodamas, kad ten stovi radaras sąmoningai nenorės baudos užsidirbti O sumažėjus greičiui sumažės ir avarijų skaičius, bei jų pasėkmių lygis
Su planu galima susipažinti nuo spalio 16 d. iki 27 d. Centro seniūnijoje (Šv.Gertrūdos g. 7). Viešas detaliojo plano svarstymas vyks spalio 27 d. 14 val. Centro seniūnijoje.
Senai to laukiau. Santakos teritorija yra neišnaudojama pagal savo galimybes. Manau, kad ateityje ten bus puiki vieta su savo atitinkama infrastruktūra. Norėtusi ir promenado, ir paplūdimių, galbūt kavinių, parkų ar panašiai.
When a man lies, he murders some part of the world
„Mokslas it technologijos pagaliau atėjo ir į Kauną. Mes patys pirmieji Lietuvoje pradėjome vaizdo stebėjimo kamerų sistemos diegimą. Ne viskas vyko sklandžiai, tačiau savo pažadus miestiečiams ištesėjome. Tikiu, kad nuo šiol gyvensime saugiau“, - sakė Kauno miesto meras Arvydas Garbaravičius.
Koks durnas turi buti PR'scikas kad toki sakini apie savo miesta parasytu: "mokslas ir technologijos pagaliau atejo ir i kauna".
didziausias kauno atsilikimas nuo vilniaus gali buti ismatuotas vieno gero PR'sciko smegenu vingiais.
Butu paliktas 60 km/h leistinas greitis - tada as nebuciau pries tokias kameras. Bet dabar, kategoriskai pries. Be to jos nieko nepakeis. Tik vairuotojai siektiek nubiednes, o KP siektiek praturtes.
Su tamsta nesutinku. 50km/h greitis yra optimalus. Gyvenu eiguliuose ir Šiaurės pr. yra visai netoliese. Jame kaip žinia greitis - 60 km/h. Kad ir kaip graudu būtų, vainikų jame daugėja ir daugėja, nors prospektas tikrai nėra sudėtingas, atskirtas žalia juosta. Tai yra akivaizdus įrodymas kad 60 km/h greitis mieste mūsų visuomenės transportui (kreipiu dėmesį į autotransporto vidutinį amžių) ir protui yra šiek tiek per didelis. O tie stacionarūs greičio matuokliai yra tikrai gera prevencinė priemonė, aš tik už juos!
Su tamsta nesutinku. 50km/h greitis yra optimalus. Gyvenu eiguliuose ir Šiaurės pr. yra visai netoliese. Jame kaip žinia greitis - 60 km/h. Kad ir kaip graudu būtų, vainikų jame daugėja ir daugėja, nors prospektas tikrai nėra sudėtingas, atskirtas žalia juosta. Tai yra akivaizdus įrodymas kad 60 km/h greitis mieste mūsų visuomenės transportui (kreipiu dėmesį į autotransporto vidutinį amžių) ir protui yra šiek tiek per didelis. O tie stacionarūs greičio matuokliai yra tikrai gera prevencinė priemonė, aš tik už juos!
Man ten 60 absurdas važiuojat nuo Jonavos gatvės kalnu pakilus nes pirma juosta visada užstatyta ir telieka 1... Ir labai dažnai užstojamos perėjos ko pasekoje mažo ūgio vaikučių nepastebėt labai lengva
Man ten 60 absurdas važiuojat nuo Jonavos gatvės kalnu pakilus nes pirma juosta visada užstatyta ir telieka 1... Ir labai dažnai užstojamos perėjos ko pasekoje mažo ūgio vaikučių nepastebėt labai lengva
Belieka pridurti jog Šiaurės pr. dalyje kurios ilgis ~300m viena priešais kitą išsidėsčiusios 3 vidurinės mokyklos bei keli darželiai. Bet tai ne motyvas mūsų pareigūnam ten greitį sumažinti iki 50km/h.
P.S. toje atkarpoje mieli pareigūnai nei karto nestovėjo ir namatavo greičio Štai dar vienas pliusas kodėl reiktų irengti stacionarius greičio matuoklius apart ten pasikliovus vien š.......... pareigūnais
Pastotę galėtų kur nors kiemuose statyti, o ne prie gatvės, kur gerai tiktų daugiaaukštis. Ten kaip tik trūksta kokių 5-6 aukštų namo, kad užpildytų gatvės "išmuštą dantį".
O gal žinot ką stato Islandijos plente, (nors ištikrūjų ten šiaurės prospektas) Šalia mentinės, prie depo... nugriovė vieną pastačiuką, dabar dygsta kolonos, bet panašu kad nieko rimto, net pamatų nekasė...
Naujas modernus Saab autocentras
Jau pradėtas statyti naujas modernus 2000 kv. m. Saab autocentras šalia taip vadinamos "pagrindinės Lietuvos sankryžos", vakariniame Kauno apvažiavime.
Planuojamas atidarymas ir įkurtuvės 2007 m. rudenį.
Iš kauniečių Megoje šiandien niekas nebuvo? Tokia gera paroda apie naujus namus vyko, keikiaus kad fotiko nepasiemęs buvau. Buvo pristatyta tikrai daug naujų projektų Kaune, apie kuriuos iki šiol nebuvo net girdėti
Comment