dingo tvora Vilniaus gatvėje (buvusi priešais kažkada buvusį "Jaunąjį techniką" jei kas dar pamenate ar tiksliau priešais Naugardo g.), n metų ji ten stovėjo, gal kas žinote kas ką ten planuoja daryti?
Čia ta prie gotikinio pastato? Kaip suprantu, ten kažkada stovėjo pastatas, tad galbūt variantų, išskyrus atstatymą, nėra?
Oho-oho-oho ! Jei ta tvora tikrai dings , tai bus bent ivykis ! Galiu garantuoti, kad 1985 metais ta tvora tikrai stovejo ! man atrodo , kad ja pastate , kuomet Vilniaus gatve rekonstravo apie 1983 metus. taip ilgai stovejusios tvoros Kaune daugiau nebuvo turbut.
Oho-oho-oho ! Jei ta tvora tikrai dings , tai bus bent ivykis ! Galiu garantuoti, kad 1985 metais ta tvora tikrai stovejo ! man atrodo , kad ja pastate , kuomet Vilniaus gatve rekonstravo apie 1983 metus. taip ilgai stovejusios tvoros Kaune daugiau nebuvo turbut.
Gal kas zinote ka stato Silainiu IKI(Zemaiciu pl.) automobiliu stovejimo aiksteleje? Atrodo pakankamai rimtai.
Taip pat yra itarimas kad prasidėjo Spindulio spaustuvės statyba prie IX forto. Tiesa sakant prie šio forto vyksta kokios 3-4 rimtos statybos.
Šiandien atsitiktinai pastebėjau jog pardavinėjamas sklypas ( http://www.aruodas.lt/index.php?mod=...bj=7&id=28847& ) maždaug toje vietoje kur turėjo stovėti Mikrovisatos daugiaaukštis. Kaip suprantu jo ten jau nebus
Comment